Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Sosyal Güncel Geyik > Güncel Konular Haberler

Güncel Konular Haberler Güncel Konular Haberler

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-17, 01:26
trextra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
High One ツ

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %0/0
trextra is a jewel in the roughtrextra is a jewel in the roughtrextra is a jewel in the rough
Standart Kadın Hakkı yoktur! Çünkü Hakkı erkek ismidir!..

Kadın hakları adı altında Yasadışı örgütlerin propagandasının yapılması ve bunun Avrupa yı ilgilendiren bir toplantı arifesinde yapılıp yine Kadınlarla alakası olmayan bir günde ortalığı karıştıran bu eylemleri doğru buluyormusunuz?

(Ogün Kadıköy deydim, kadından çok erkek vardı.)

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-17, 01:57
mavidusler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
mavidusler is an unknown quantity at this point

1) Başlıkla ilgisini çözemedim
2) Yasadışı? Hangi yasa? Bugün egemen olan güç yarın egemen olmadığında kendisi de illegal sayılacak.
3) "Avrupayı ilgilendiren toplantı arefesinde" .... Bu gidişle bizi Avrupa birliğine almazlar korkusuyla alaturka tuvaletlere bile giremeyecek hale geleceğiz. Muhtemel diyalog: "Tam da Avrupa'dan heyet gelmişlen alaturka tuvalete giderek ülkeyi zora sokan XXX örgütü..."
4) Ben karşıyım. Karşı olmamın sebebi: Hak aranırken bile "kadın hakkı - erkek hakkı" diye ayrım yapmak zaten hak aramak değil ayrımcılıktır. Önemli olan "insan hakkı"dır...
5) Nokta

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-17, 03:46
High One ツ

trextra is a jewel in the roughtrextra is a jewel in the roughtrextra is a jewel in the rough

Başlıkla ilgisi yok aslında. Sadece komik geliyo bu tarz olaylar. Başkalarının görüşlerini alıp beraber dalga geçmek aslında amacım. Başka birşey yapamıyoruz çünkü. Ama güzel yaklaştın konuya tebrik etmedende geçemicem.

Peki Kadınlar her fırsatta haklarını ararlarken, Kendi günlerinin yani en büyük haklarının bu şekilde sömürülmesine neden laf etmiyorlar? Buda komik aslında...

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-17, 04:19
mavidusler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
mavidusler is an unknown quantity at this point

Ben XXX örgütü üyesi veya XXX ideolojisi sempatizanı olsam; ve XXX örgütü gelip bana dese ki; "Abi bugün cadılar bayramı, yani senin günün. Hadi şu gün şöyle bi eylem yapalım da sesimizi duyuralım". Sanırım ideolojik bağımdan dolayı kabul ederdim mutlaka. Ve bunun bir sömürü olduğu bile aklıma gelmezdi.
Bence bu olayın adı tam anlamıyla sömürü olamaz. Çünkü ortada bir "rıza" var.
Saat sabahın 5'i olmuş ve haklarında en çok yanıldığım varlıklar hakkında yorum yapıyorum. Sanırım ancak bu kadarını yapabilirim...

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-17, 13:27
High One ツ

Örgüt bakımdan değil. Günleri elinden alınan kadınları kastetmiştim.

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-17, 13:37
Editor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 0
Editor is an unknown quantity at this point

işiniz gücünüz yokmu boş konularla meşgul etmeyelim burayı..burası webmaster sayfası kadın sayfası degil !!!!!!!!!!!!!

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-17, 17:45
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Platinum Member

iTrader: %100/4
Angelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really nice

Eylem yapacaklarina insanlar calisirsa, calisarak haklarini aramaya kalkarsa Avrupa'nin batsin adi, cok lazimlardi.

Eylem demisken size baska bir soru: her gun gelip gittiginiz universitenizde duvarda "Newroz piroz be! bageh! biji! halepce heimen naxi" gibi sloganli kagitlarin heryere yapistirildigini gorseniz tepkiniz ne olurdu? Kimsenin bir tepki gosterecegini sanmiyorum, cunku kagit 1 haftadir heryerde hala. Ya da ben gidip kagida yasasin Turk ordusu, yasasin Turkiye, Turkculuk yazsam o kagit kac gun asili kalir. Ya da Fransa'da gidin bir universitede Yasasin Cezayir, ya da Ingiltere'de yasasin Irlanda, katliamlari unutmadik yazin. Bakalim kac gun kagit asili kalacak. Konuyla alakasi yok belki ama Avrupa deyince dayanamiyorum. Avrupa esegin aklina zorla karpuz kabugu getirmesi, fazla konusmasin, alaturka tuvalete de iseriz, kokorec de yeriz.

Post modern arkadasa hatirlatma: burasi guncel konulari tartisma yeri, webmaster sayfasi degil. Unlemler haksizca konulunca, koyani uzer.

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-17, 18:24
pigeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şaman

Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %100/11
pigeon will become famous soon enoughpigeon will become famous soon enough

Alıntı:
Angelo´isimli üyeden Alıntı
Eylem yapacaklarina insanlar calisirsa, calisarak haklarini aramaya kalkarsa Avrupa'nin batsin adi, cok lazimlardi.

Eylem demisken size baska bir soru: her gun gelip gittiginiz universitenizde duvarda "Newroz piroz be! bageh! biji! halepce heimen naxi" gibi sloganli kagitlarin heryere yapistirildigini gorseniz tepkiniz ne olurdu? Kimsenin bir tepki gosterecegini sanmiyorum, cunku kagit 1 haftadir heryerde hala. Ya da ben gidip kagida yasasin Turk ordusu, yasasin Turkiye, Turkculuk yazsam o kagit kac gun asili kalir. Ya da Fransa'da gidin bir universitede Yasasin Cezayir, ya da Ingiltere'de yasasin Irlanda, katliamlari unutmadik yazin. Bakalim kac gun kagit asili kalacak. Konuyla alakasi yok belki ama Avrupa deyince dayanamiyorum. Avrupa esegin aklina zorla karpuz kabugu getirmesi, fazla konusmasin, alaturka tuvalete de iseriz, kokorec de yeriz.

Post modern arkadasa hatirlatma: burasi guncel konulari tartisma yeri, webmaster sayfasi degil. Unlemler haksizca konulunca, koyani uzer.
+1 hemfikiriz..

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-17, 18:56
xmlsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
xmlsr is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Angelo´isimli üyeden Alıntı

Çok güzel, bravo1 bravo2 bravo3

Seçenekler
Stil