![]() |
|
|||||||
| Güncel Konular Haberler Güncel Konular Haberler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
forumda geçen başlık açmıştım HARICI DISK uzerine ve weblebi.com da uygun 240 lira civarında fiyatı görünce ordan alayım dedim.
Pazartesi yani 14 temmuzda verdiğim siparişte hala ÜRETİCİ FİRMADAN BEKLENİYOR yazıyor. Sanırım ürün çin de ürütilip gönderilecek. Bugün cuma CUMARTESİ pazar giriyor ve haftaya da meçhul...Ve ben haftaya şehir dışındayım 2-3 hafta... Uğraş dur işin yoksa bunlarla. yazdığım epostalara cevap yok - telefonla arıyorum sürekli meşgul. Weblebi.com dan alışveriş yapacaklar 2 kere düşünsün. Böyle çile çektireceklerini bilsem 20-30 lira fazla verip diğer sitelerden alırdım. Şimdide sikayetvar a yazayım diyorum bakalım sonuç çıkarmı.
|
Alıntı:
onun dışında hepsiburada.com da yanlış adrese giden 350-400 liralık kargom yüzünden 1 ay kadar ugrasmıstım. estore hizlial ve alisveris.com dan alışverişlerim oldu. Ama kim derdiki 1 hafta ürün temin ediliyor yazısı görücem ekranda hayırlısı bakalım. iptal istedim alışverişe epostaları okuyorsa birileri belki mesajımı görür de iptal eder.
|
hepsiburada.com en iyisi. adres karışıklığı olmuş olabilir ama kampanya yaptığında fiyatları 100-200ytl düşürüyor ve ben hep ordan alıyorum hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar.
|
|
||||
|
Hepsiburada hem ucuz hem güvenilir hem hızlı. 1-2 günde kargom geliyor.
![]()
| Stil | |
|
|