![]() |
|
||||
|
Merhaba arkadaslar yeni açmış olduğum sağlık sitem galiba sandboxa düştü www.acilbilgi.net nasıl cıkarabilirim. bazı arkadaslar özgün içerik ekle çıkar diyor ama sağlık sitesi olduğu için yalıs bılgıler varmekte istemiyorum. sitedeki bilgileri sağlam olduğuna inandığım sitelerden çektim. yardımlarınızı beklıyorum..
|
sandbox oldugunu nasıl analdın site ne kadar oldu acılalı 1 ay kadar olsu ise düşüler yaşaman normal site ilk zamanalr seni yükseltir sonra asıl yerien getirir.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=acilbilgi yazdıgında senin sitende cıkıyormuydu. cok fazla link vs alım yaptınmı Konu Permission tarafından (2008-04-25 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
googleye acilbilgi yazdıgım zaman ilk sırada çıkıyordu 200 civarı hiti vardı. şimdi googleye yazıyorum 2. sayfada çıkıyor. ve hiti 20-30 a düştü oda googleden değil.
|
Hem link değişimi yaptım hemde bir cok siteye link verdım. ilk sitem olduğu için önem veriyorum aslında daha sandboxtamı degılmı onu bile anlamış değilim.
|
http://www.google.com.tr/search?hl=t...btnG=Ara&meta=
sand box a düşmemişin siten biraz sıralamada gerilemiş o kadar. sandbox böle oluyo http://www.google.com.tr/search?q=si...L_trTR264TR264 |
|
||||
|
Alıntı:
arkadaş sandbox ta aşı link vermek ve almak sakıncalı hele hele karşılıklı link kötü capraz yap cogunluk link aldıgın siteden link verme bekle zamanla acılıyor aldıgın ceza baglı bu 3-6-9 ayı buluyor.. sen sabırla bekle ve hiti düştü diye güncellemeyi kesme Konu Permission tarafından (2008-04-25 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Böyleyse düşmemişim peki googlede gerilemem cok fazla link verdiğimden olabilirmi. yada bu düşüş normal mi. çünkü hiç googleden hit gelmiyor.
|
yeni site cok hassastır eski algoritma yok artık googlede bir periyot belirlicen 15-30 günde 5 link degişimi ama içeirkle alakalı pr ne yüksek nede düşük sitelerden yeni site sabır istiyor artık popüler içeirkleri kopy paste etmeyin alıcaksanda tamamnını alma
|
|
||||
|
Eğer yeni bir site açtıysanız 1 2 link değişimi yapmanız yeterlidir.
Çok yanlış düşünüyorsunuz, önemli olan bir kelimede yuksekte olmak değil yan aramalarda yüksekte olmaktadır. Sahip olduğum sitelerın birinde hedef kelımede 2.sayfanın ortasında fakat 3.sıradaki sitenin 5 katı hit alıyor. İlla link değişimi ile büyüyebilirim diyorsanız butn ana kelımeler için yapmalısınız ki 3 4 ana kelımede yukarıda çıkarak iyi sayılabilecek bir hit alabilirasiniz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|