![]() |
|
|||||||
| Google Sandbox Google Sandbox nedir nasıl çıkılır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar sitem google da yaklasık 40 000 indexi var 2 gün önceye kadar futbol forum, futbolcu resimleri vss gibi bi sürü anahtar kelimelerle ilk sayfalardaydım.,
2 önce ne olduysa anahtar kelimelerdeki performansım 0 oldu hatta futbol-mania.org yasınca bile google da 2. sayfada çıkıorum ilk sayfa üye olduqum toplist vss.. bi yandan indexlerime bakınca düşüş yhok günlük 4 bin kadar alıodu şimdi 1000e düştü gibi sizce sorun ne? ve ne yapmalıyım anlaşılmas bi şey.. tittle meta vs ne varsa deiştirdim hatta temayı bile 1 haftalıqına deiştirme kararı aldım çözüm olur mu yhada başka ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkrler.. |
|
||||
|
Tam bende aynı bu şekilde bir konu açıcaktım.Aynı sorun bendede var. Sitem http://youtubecuu.blogspot.com ama googlea youtubecuu bile yazınca çıkmıyor hemde hiç bir yerde.Aynı zamanda açtığım konularda gözükmüyor googleda 1 hafta kadar oldu bende bekliyorum bakalım.
|
|
|||
|
Aynı şey banada oldu
http://livecodes.blogspot.com Yapısı geregi tek sayfa ..dolayısıyla hep anasayfaya ve tek bir kelimeyle forumlarda ve bloglarda kendim linki atmaya çalışıyordum . google da 2.sıraya kadar yukseldim bir gun geçmeden uçtu . Şimdi kendi ismini bile yazınca cıkmıyor ama hala google indexi var . Ne yapacagım bilemiyorum .. |
|
||||
|
Prsi yüksek sitelerden backlink almanızı öneririm. Sandbox olabilir ki kısa sürede müdahale etmezseniz uzun sürebilir.
|
Google Sandbox Olayı Çok Garip Sitelerinizi Devamlı güncellemede tutun Sitenizin ismini Yazdıgınızda Google'de Cıkmıyosanız Banlanmışınızdır, Herhangi Bir Kelimede Şu sayfadaydım 10 sayfa geri Attı Diyorsanız Sanbox'a Girmiştir.Bandan Kurtulmak Çok Zor Bunun için Sitenizde Spamlar var ise Hemen kaldırın metalarınızı Taglarınızı Degiştirmeyin.
Sandbox'a Düştüyseniz Dedigim Gibi sitenizi Devamlı Güncelleyin ama Meta Ve Taglarınızla Oynamanızı Tavsye Etmem... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|