![]() |
|
|||||||
| Google Sandbox Google Sandbox nedir nasıl çıkılır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bi sonraki güncellemede kurtulursun merak etme.. Ama içerigi tamamen temizler degiştirirsen daha çabuk kurtulabilirsin.. Sandboxa düşme sebebin pr 8 pr 7 linkler alman
Geçmiş olsun
|
Alıntı:
|
sanırım artık tamamen girdik yine gerilere attı tüm kelimelerde. napalım sağlık olsun eninde sonunda çıkıcaz ordan. rakibim olan sitelerin domain yaşları 10 yılın üzerinde ve ben bunların hepsini geride bırakmıştım ama google amca duuur dedi. bana kalırsa bu uygulama kesinlikle çok saçma ve çok acımasızca. yeni sitelerin hiç birine fırsat tanınmıyor eski sitelerin çoğuda kendi halinde terk edilmiş durumda bırakın işte yeni soluklar gelsin internete güncellenmeyenleri at kenara yenilere bak. Bir de bir şey sormak istiyorum ben her gün düzenli olarak sitemi güncelliyorum ve her güncelleme sonucunda scriptim yeni bir sitemap oluşturuyor ve ben her gün google webmaster tool dan sitemapıma ping atıyorum. acaba örümcekleri çok meşgul ediyorum diye de böyle bir ceza almış olabilirmiyim?
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Evet içerik özgün yani onlardan farkım var. Diğer rakip sitelerin 3-4 tanesinin verdiği bilgiyi ben tek başıma veriyorum. yani hepsini toplasan anca benim sitemin verdiği bilgi kadar oluyorlar. onun dışında da tasarım ve kodlama son derece düzgün. en ufak bir html hatası bile yok. her sayfa valid durumda. css kodları dahil. rss sayfa url listem ve site haritam son derece düzgün her sayfanın title ve keyworleri bir birinden farklı. popular keywords gibi spam sayılabilecek bir sayfada yok. her sayfa bir birinden farklı her şeyiyle. ama sonuç harika gidiyordu. 2-3 milyon sonuçtan bile 1. sırada çıkıyordum ve bu 1 kelimeyle de değil üstelik 2000-3000 kelimede bu durumdaydı 1. sıra olmasa bile ilk sayfada yerimi alıyordum. 2 gün düzelir gibi oldu yine karanlık kuyunun dibine attı beni. neyse eninde sonunda ordan çıkaracak beni hiç pes etmeye niyetim yok okadar emek ve zaman harcadım. aynı şekilde güncellemeye devam edicem.
Bu arada bir şey dikkatimi çekti benim sitemle birlikte rakibim olan sitelerin yerlerinde değişimler gördüm. onlarda bazı kelimelerde 1-2 sayfa gerilere gitmişler. bu 5-6 site için böyle şuan için. belki de hepsini birden cezalandırıyor yada bişeyler oluyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|