![]() |
|
|||||||
| Google Sandbox Google Sandbox nedir nasıl çıkılır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Madde 1 - Meta tag,tittle vs kendiniz yazın,doldurun güzelce.
yani klasik komik videolar komik resimler yotube yutube kutube değil de uzay'dan çıplak gözle görülebilen tek mizah sitesi gibi sitenin sloganını ve tanıtımda vs güzel ve dediğiniz gibi herkesin kullandığı tipik kelimelerden başka kelimeler kullanın. @Aksamgunesi seninle msn'de konuşmuştuk zaten sorup duruyordun bana ![]() uzman arkadaş ben olsam gerek ![]() açık konuşayım terzi kendi söküğünü dikemezmiş www.komiktavuk.com 1.5 aylık bir site ve 2.haftasında sandbox'a sokmuştum.10 günde 25 kadar özgün içerik topladım,derledim,değiştim sitede yayınladım,meta'ları değişim 10-15 tane temiz siteden pr 4-5 linkler aldım.10 gün sonra tamamen site çıkmıştı.4 ay 6 ay bunlar çok uçuk rakamlar aslında.dizinleri de öneririm. |
|
|||
|
Ne yalan söyleyeyim aytugg'cugum ordaki uzman arkadaş sensin ama müdahale etmeni bekliyordum. Yardımlarından dolayı tşk ederim
![]()
|
Evet
dogru diyor
|
bence hit getirmeye felan filan yok.
güncellemede sandboxdaki siteleri google çıkarıyor. 6 sitem sandboxtaydı. sandboxa düşeni bıraktım kenara ![]() güncellemeden sonra sitelerde sandbox felan kalmamış ![]() |
|
|||
|
Arkadaş sadece sabredeceksiniz ve bekeleyeceksiniz... Ben 3 ay dokunmadım son 1 ay link degişimileri icerik güncelleme yaptım ve Aradından bişiler denedim ondan biraz aktif üye kapmaktı maksadım fakat bende anlamadım
bazı arkadaşlar % 50 kurtuldugunu söylediler ...En önemli kozlar kurtulmak için çabalamaktır...
|
Arkadaşlar Ben nasıl sandboxtan kurtuldugumun anladım... (Jeton Yeni Düştü
)Zoints kullanıyordum ve vbseo aldım ona geçtim bi baktımki ertesi gününe ne göreyim .. Aman allahım google hit gönderiyor Şaşırdım tabiiSandboxta iken 30-40 ı geçmiyordu tekilim... şuanda iyi degil ama 400 - 700 arasında gidip geliyor.. Aytugg arkadaşımıza gelince uzman dedim çünkü para koparmada uzman birisi... Şaka bi yana bu işlerden iyi anlıyor en sonunda konuşturduk kendisini..
| Stil | |
|
|