![]() |
|
|||||||
| Google Sandbox Google Sandbox nedir nasıl çıkılır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
benim hitim 600 -1000 civarındaydı toplu link degişimlerinden dolayı sandboxa düştüm ve iki aydır kurtulamadım. Bana önermek istediginiz kurtulma yöntemleri varmı acaba ?
sitem burası.! Adeta delirecem şu son 1 haftada indexler 25000 idi 15000 e düştü o da nedense :S
|
Aslında sebebi sende söylemişsin "toplu link değişimleri" eğer sebeb buysa gereksiz sana fayda sağlamayacak linkleri kaldır . Google mail atmayı dene bunun dışında forumda ustalar sandbox'a düşme nedenlerini açıklamış (Spam ,C/p içerik , aşırı backlink vs..) şüphelendiğin bir sebeb varsa bu sebebi ortadan kaldır. gereksiz linkleri sildikten sonra kaliteli içeriğine uyan bir iki siteden link almanın faydası olur , sitemap'i yeniden oluştur.
Ve sandboxtan kesin , biranda çıkış die bişi olduğunu sanmıyorum sabır göstermelisin. |
|
||||
|
400 binden fazla index sayısı olan sitem şu anda 30 bin index sayısına düştü.
20 k civarı olan hitim 100 lere düştü inanki bu kadar kötü degildir
|
Aşırı link degişiminden gelen bir sandbox arkadaslar metatag ayarların sıfır derece kötü diyor. onu en iyi sekilde nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz ?
şuanki bu imiş Alıntı:
|
valla ne oldugunu bile bilmiyorum
yardıma muhtacım yardım edin!!!
|
ben link alamdıgım halde girdim onu analamdım gitti ilk açtıgımdan 7 ay sonra girdi sandbox ve 9 ay sonra cıktı sonra 3 ay gecti ve 1 gün kayboldu site ertesi gün geri geldi ve aradan 1 ay geçti ve site gene kayboldu 5000 den 100 düştü ertesi gün bekledim dalgalanam dedim amaki bu sefer gene sandboxtayım 4 gündürde öle link degişimi yapmadıgım ve sürekli güncel olan bir site ama sandboxta garip iyice hevesimi kırdı su google. digerinde sabırla bekleidm ama bu sefer bekelrkjen güncellemicem artık.
| Stil | |
|
|