![]() |
|
||||
|
Gectiler derken onlarin pr leri güncellemede sana nazaran daha iyi olacaktir demek istedim. Yani google simdiden sana notunu vermis. En az 2 ay beklemen gerekebilir.
|
arkadaslar adami yanlis yonlendirmeyin bari bu adam sandboxta sandbox ta iken link almasının hic bir avantaji olamaz defalarca sitem sandboxa girdi girdikten sonra 300 küsür balcklink aldim zerre kadar faydasi olmadi ayrıca sandboxdan cıktıktan sonrada bir muddet blacklink alma bekle google seni br unutsun benimki cıktı beklemedik toplist felan kastık gene girdi sandboxa tecrube konusuyor
|
|
|||
|
bende ayni durumdayim tek keywordden dıslandim simdi yanliz bisey dikkatimi cekti diger dıslanmadıgım keywordlerde toplist kasmama ragmen o kelimelerde zerre kadar ilerleme kaydetmedi site burdan da sunu anliyoruzki bir kelimede bile dışlansan diger kelimelerde yerinde sayıyorsun ilerleme kaydedemiyorsun bir nevi mimlenmis oluyor site iple baglanmıs gibi kıpırdayamiyor yerinden o yuzden simdi bekliyorum ve en az 3 ay ne link degisimi nede baska birsey bırakacam siteyi akışına göre aksın biraz durulsun ortalık
|
|
||||
|
Uğraştığım bir site düştükce düşüyor ağlıcam oturup şimdi uğraşmadıklarıma daha çok hit geliyo böğüüü
![]() ![]()
iddaa Konu mathiaxbars tarafından (2007-04-12 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
3 aydır sanbox da olan siteler bu ayın 15 ine kadar umutlu ve bende öyleyim tabiki baclink gercekden işe yaramıyor sonucda google asırı linkli popüleri siteyi sanbox aliyor tekrar popüleri versen ne olcak:=) ama yinede güncel tutun sitenizi haftada 2 veya 3 icerik edin ve 3 4 yerede eklenirse faydası olurmu görülür eee tabiki bu guncellemede belli olcak
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|