![]() |
|
||||
|
ben de zamanında bir şeyler karalamıştım, işinize yarar bilgiler olabilir. link burada.
|
ya cok fazla meta-tag ekledim diye sandbox'a aldilar sanirim.
cok illet birsey, yeni alan adina gectim, bu hatayi bir daha yapmayacagim |
|
||||
|
Benim sitelerden birine aşırı backlink oluşturma gafletinde bulundum. Dmoz+Yahoo Dir+Bazı paralı Dizinler ve ücretsiz dizinler ve birsürü makale. Bu süreç son 1-2 aydan bu yana devam ediyor..
Sonuç: sandbox Ne olur bunun sonu sizce. Çok masraf etmiştim, zoruma gidiyor sitemin böyle öksüz, gariban kalması ![]() |
|
||||
|
ya bende 2 gündür bir aramalrdan kaybolma oldu bende emin degilim ama sanırım bende girdim yani site 20-25 günlük günde 200-250 hit geliyordu dün 21 düşmüş bugun ise 0 yani 3-4 gün önce 1 kelime den 10-15 hit gelirken o kelimede 1 den 18 kadar taradım siteme rastlamadım sizce bu bir güncellememi yoksa sandboxmu emin olamadım ayardımcı olurmusunuz.
|
Alıntı:
|
Ya çok illet bir şey.
Ortalama kalitede bir kelimeye asılıyordum. 2 ay sonra bu kelimede 11. sıraya kadar yükselmiştim ki, olan oldu. Sitem ilk başta 200. sıralara kadar çekildi, şimdi hafif hafif ilerliyor. 80'deyiz.. Kabaca bir hesapla 5-6 ayı bulacak hedeflediğim kelimede yükselmem. Ama alt sayfalarda sorun yok, hit getiriyor. Sadece ana kelime de dibe çekildi sitem.. Link değişimleri yapıp binlerce link alsam gam yemiyeceğim ama yalnızca kendi sitelerimden link vermiştim.. |
|
||||
|
arkadaşlar benim sıralamalarda veya kelimelerde bir sorun yok. hit 1000 e kadar çıktı sonra yavaş yavaş geri çekildi. simdi 4-5 gündür 400 de tutunmaya çalışıyor. bir anlam veremiyorum.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-sandbox/26847-sandbox-yeniden.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Sohbet3.Com Link Arıyor... - IRCForumlari.Net | This thread | Refback | 2006-12-13 00:18 | |
| Sohbet3.Com Link Arıyor... - IRCForumlari.Net | This thread | Refback | 2006-12-06 05:42 | |
| Sohbet3.Com Link Arıyor... - IRCForumlari.Net | This thread | Refback | 2006-12-05 23:25 | |
| Sohbet3.Com Link Arıyor... - IRCForumlari.Net | This thread | Refback | 2006-12-05 21:43 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|