![]() |
|
|||||||
| Google Sandbox Google Sandbox nedir nasıl çıkılır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
08.04.2006 da 68 sayfa indexliydi. Suan ise sadece 1 sayfa.
Google dan siteme ziyaretci geliyor ama sadece domainimin ismini arayanlar. Acaba Sandbox a girmis olabilir miyim? Google indexleri sildiyse 1 ayda tekrar indexlememesi normal degil mi? |
|
||||
|
daha önce hit geliyorda bir anda kesildi ise sanırım girmişsindir benim 2 sitem girdi suan googleden 7000 gelen hit birde 800 düştü ..
yine sandbox ta tecrübeli arkadaşlara danışmak lazım.
|
sandbox olmayabilir. bildiğim kadarıyla arama algoritması yenilenmekte googleda. bu yüzden bir aksama veya değişiklik olmuş olabilir.
|
Benim indexli sayfalarımda bir gün 13000 bir gün 104 falan gösteriyor.
Hangisini dikkate alacağımı saptayamıyorum.
|
cevap veren arkadaslara tesekkürler. Bekliyelim görecegiz artik. Isin garip tarafi sadece domainin ismini aratarak google dan ziyaretci gelmesi. Sandbox a girsem o da gelmezdi
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
sitem açılalı 1,5 ay oldu site gayet güzel indexleniyor 2800 civarinda indexli sayfam war kafama takılan www.sevdigim.net olan sitemi googlede sevdigim diye arattiğimda yani sadece domainin sonuna com . net vs.. bisi koymadan arattiğimda sitemin googlede ilk sayfada cıkmaması ve domain adresine benzer baska titleli sitelerin cıkmasıdır sandbox damiyim acaba ?
Konu Narcotic tarafından (2008-03-12 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Çok hızlı olarak karar verilemez sandboxda.. İndex sayısı değişi gösterebilir anlık olarak.Net sonuc 4-5 günlük incelemede ortaya konabilir.Sadboxa girdim demekten önce, sitenizdeki son değişiklikleri düşünmeniz lazım. Örneğin ; Title değişimi yapdıysanız, sizde geçici hit dalgalanmasına neden olabilir.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|