![]() |
|
|||||||
| Google Sandbox Google Sandbox nedir nasıl çıkılır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
arkadaşlar 2 tane forum sitem var.
1.sitemi gugıl amca bayadır indexlemiyordu.bir ara 200 sayfa index düştü.şimdi ise mevcut indexli sayfalara 300 daha eklenmiş..100 kârdayım yani..ve bot hala geziniyor sitemde.. diğer forum sitemde ise şuan 10 tane bot geziniyor.hatta refresh attım 16'ya çıktı bot sayısı ![]() sorum şu..bu bot neye göre indexliyor..yani belirli bir zaman aralığı mı var..yoksa sitedeki aktifliğe,hit'e,konulara vs göre mi index almaya başlıyor ? |
|
||||
|
aralıklar ile 3 tane yeni site hazırladım ; acıtıgım sıraya gore ara ara pr5 2 siteden pr4 1 siteden link verdim.
google once sadece siteleri dolastı ama en kotusunden 400 - 500 mb bant yedi ve cekti gitti. Bir sure sonra sadece ana sayfaları indexledi ; 1 hafta yada 10 gundu yanlıs hatırlamıyorsam en az indexledigi 40 sayfa indexlemişti. Yani herseyi duzgunce yapıp sadece beklemek gerekiyor. Ozellikle ilk actıgınızda cok fazla link eklemeyin ; sadece 2 yada 3 siteden link verin okadar. Toplist hitlist hiçbirine bulasmayın sandbox a dusmek var işin sonunda. Linkleri verin ve bekleyin hersey duzgun giderse 15 gunde baya bir indexlenmiş sayfanız oluyor ![]() Zaten içerik özgunse hiç endişe etmeye gerek yok google amca gelir bulur. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|