![]() |
|
|||||||
| Google Sandbox Google Sandbox nedir nasıl çıkılır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
benım sıtemde sanırım fazla optimizasyon yuzunden sandboxa girdi, yada benden önceki sahibinden dolayı banlı. Ben alalı ve siteyi açalı 2 ay oldu. hala anasayfamı dahi indexlemedi. Ama ben hemen hemen her gün siteye yenı birşeyler koyuyorum ve anasayfamda değişiyor, güncelleniyor, Hala ses seda yok.
Başka neler yapabilirim sık güncellemekten ve beklemekten başka
|
|
||||
|
Arkadaşlar google her siteye eşit mesafededir.Sizin site giriyorsa başkasının siteside giriyor.Öyle sık sık güncellemekle olacak şey degil bu.boşa kasmayın o kadar.8 ay dan önce çıkmazsın sandboxtan. (popüler herkonulu site sandbox a girer.Örnegin çörek otu yağının insanlığa faylasını anlatan bir site yapın.sandboxa girmezsiniz.ama bir sohbet gazeteler siteleri yaparsanız.sandbox dan çıkmanız en erken 8 ay sürer )
Bir domain alır almaz açacaksın ve google da eskiyecek.eski domainler almak bu sebepten çok daha önemlidir. Günde yaklaşık 50bin kez aranan bir kelimeye dair site açarsan hemen üste çıkmayı falan unutman gerek. http://www.zirve100.net/incele.php?kelime=sohbet 66.000 http://www.zirve100.net/incele.php?kelime=gazeteler |
|
||||
|
Sandboxtan hızlı çıkmanın yoları;
- Başlangıçta adsense kodu koymayın. - Sıklıkla kullandığınız whois outputunu değiştirin veya pasif duruma geririn - PR si buyuk olan siteden link alın. - Siteyi sık sık güncelleyin. Benden soylemesi, dileyen dener.
|
erotik hikaye sitemin olmadığını bilmeyen kalmamıştır herhalde. hikaye sitesi için 2 domain kullanıyordum, 2 ay bir domain üzerinden, 2 ay bir domain üzerinden yayın yaptım. yayın yapılmayan domaini ise sedo'da parkederek iyi denebilecek kazanç elde ettim. şimdi ise, bu sistemi bırakarak tek domain üzerinden devam edeyim derken, devam etmek istediğim domain sandbox'a girdi. 1,5 aylık sürede sadece 61 sayfa indexlendi. 2 gündür adwords'e reklam verdim, indexli sayfa sayısı 71'e çıktı. 1,5 aylık sürede her gün sitede güncelleme oldu. adwords daha etkili sanırım sandboxtan çıkmak için, fakat diğer sayfaları indexlemesine bağlı. eğer geriye kalan 2067 sayfayı da indexlerse, bilin ki adwords etkili. bana sorarsanız umudum yok
| Stil | |
|
|