![]() |
|
|||||||
| Google Sandbox Google Sandbox nedir nasıl çıkılır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
bence banlanmak üzeresin
)1 günde sanbox olup olmadığı belli olmaz ki siz buna hemen karar verip sandboxtan çıkasınız. kaldı ki sandboxtan çıkmak için sitenizi tümüyle değiştirmenin bir yararı olmaz. neyse, umarım 1 hafta sonra "bir günde bütün indexlerim silindi" diye konu açmak zorunda kalmazsınız.
|
Arkadaşım bu ik sandbox yiyen sitem deil daha önceden bi chat sitem vardı onunla bayağı uraşmıştım ve 3 ay sonra sandbox yedi 1 gündede anlaşılıyor.ona hiç wp felan denemedim bide demişsinki "kaldı ki sandboxtan çıkmak için sitenizi tümüyle değiştirmenin bir yararı olmaz" Arkadaşım az makale okuyalım lütfen google beni allta aşırı toplist kodları yüzünden sandboxa aldı bende hatamı anladım kaldırdım.Neden yararı olmasınki?
|
|
||||
|
Alıntı:
eroin arkadasıma su bılgısı ıcın katılıyorum henuz yenı ve google rayına tam oturmamıs bır sıyetı asırı kasmak sandbox yada ban la sonuclana bılır katılmadıgım nokta ıse sansboxdan cıkması ıcın ıcerıgınızın tumunu sılıp word kurmanız sacma geldı bunu yapmasanızda birkac adımda sandbozdan kısa zamanda kurtulabılırsınız yanı arkadaslara o konuda katılıyorum biri bir makele yazıyor herkez o ıpın ucundan tutuyor biraz arastırma yapıp daha farklı bılgı toplayıpta uygulasaydınız guzelım ıcerıklerınızı sılme geregı olmadıgını sızde anlıyacaktınız iyi calısmalar
Bilgi edinmek için Çalışmanın kölesi olurum Konu ciciyeliz tarafından (2008-07-20 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|