![]() |
|
|||||||
| Google PR Link Değişimi Google Page Rank PR Pagerank Link Değişimi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaslar googleda 11bin sayfam indexli ama ana sayfam yonlendirme oldugundan link yolları www.hatira.net/Hatira/html/index.php diye geliyordu
ve indexli tum sayfalarım Hatira/html klasoru olarak indexlenmiş. Şimdi sorum ben yonlendirmeyi iptal ettim. www.hatira.net/index.php olarak geliyor ve tum indexledigim sayfalar kullanıcılar tarafından acılmıyor. Acaba google bunu guncellermi aynı şekilde yoksa indexlememi 0 larmı? bilen arkadasların goruşlerini bekliyorum. teşekkürler. |
|
||||
|
+ şu an siteyi tamamen eski haline aldım zarar görmemek için
2 gunluk bir kayıpım var acaba bu backlinklerime indexlerime ve pr degerime cok negatif bir etki yaparmı? yoktur arkadasım senin goruşunude bekliyorum teşekkürler. |
|
||||
|
http://www.google.com/search?hl=tr&q...Ara&lr=lang_tr
listede istanbulmp3 sitesini görüyormusun.bu adamın siteyi kapatalı 2 sene oldu.ama google atmıyor listeden.Çünkü hala bir sürü sitede adamın linki var. olayın özeti şu. insanlar sana hatıra.net diye link verdi ise sen hatıra.neti nereye yönlendirirsen yönlendir pr degeri o klasöre gider.dosyaların indexlenmesi zaman aldgından dolayı ismini degiştmemek en iyisi.Hazır indexlenmiş dosyalarınıda kaybetme. benim asp uzantılı dosyalarımın pr degeri 4 isi zamanında. yeni linux hosta taşınınca uzantılarını degiştirmedim sırf pr gitmesin diye. isim degiştirmek yada degiştirmemek bu kadar önemli. |
|
||||
|
Ben şimdi 2 gun yonlendirme yüzünden www.hatira.net/Hatira/html/index.php dosyalarım
www.hatira.net/index.php olarak geldi bu 2 gun yuzunden sayfam indexlerim zarar gorurmu ?şu an site eski halinde korktugum tek nokta google bot geldiginde bu sayfaları indexlerken eskilerini silmesi yol bulamadıgından boyle bişi olabilirmi? |
|
||||
|
2 gün ise çok düşük ihtimal takma o kadar
| Stil | |
|
|