![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google PR Link Değişimi Google Page Rank PR Pagerank Link Değişimi |
|
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Pr değeri sitenin kalitesini göstermez. Google pr gösteriminin webmasterlarca manipule edildiğini farkettikten sonra pr alogaritmasındaki ağırlıklar oldukça değişti diye düşünüyorum. Özellikle son 3-4 güncellemede bu iyice kendisini gösterdi. Bence google pryi artık kötü kullananlara yanlış yol göstermek için yani sağ gösterip sol vurmak için kullanıyor.
|
Alıntı:
Hep Aynı $ey hakkında bilgi veriyorsanız Yapmayın Lütfen Bu bilgi tam olarak doğru degildir..!Web dunyası sadece bloglardan ve portallardan oluşmuyor...Güncel İçerik Yapılacak en Son Şeydir! Bi kurumsal web siteniz varsa ne olacak ? .html ile tasarladıgınız Fakat buna güncel icerik eklemeniz söz konusu degil..Ama nasıl 1.sayfaya Cıkartırız tabiki Link Değişimi ile.. 1.derece Yapılacak İşlemler ; 1 ] Backlink 2 ] Hit 3 ] Spam 2.derece yapılacak işlemler 1] Blog yada Portal sisteminiz var ise güncel içerik.. 2] Sitenizin Bulundugu kategori Önemli sitelere Dış link * Örnk : Sağlık Siteniz var ise "saglik.gov.tr" , Seo siteniz varsa "google.com"'a gibi * Tavsiye Linkler Önemli sitelerden ziyade Dışarı bir kaç Link vermek Link Döngüsü için İdealdir İyi Çalışmalar.. |
|
||||
|
böyle konulara keske burda link degisimi yapanlar dikkate alsa ama almiyorlar iyinet foruma söyledik biraz degisik yapti ama hala site icerik hic bisey olmiyan link degisimi yapiyorlar hile yapa site cok ve ben nezaman link degisimi var dedimde yazimdada lutfen böyle olsun söyle olsun yazdigim halede herkes mesaj yaziyor mesaj yazmasi yetmiyor bide linki sitesine ekliyor ekledim kodlarim bu diyor halbuki sormiyorki kabul edermisin bu siteyi zaten bidaha benim mesaja bakcagida yok amac burda gözuksun linklerimdi. Tek önerim su link degisimi yaparken alcaniz sitede hile olmasin ve iceriki senin verdigin emek gibi oda emek verip kendi sitesinin icerigide iyi olmasi lazim. Cogu site icerik hic bisey yok sadece dost site anlasma var ve pr leri fazla. Bunu kaleme alacak kisilerin oldugu sanmiyorum bunu duzene sokacak biri var oda iyinetdir cunku suan buraya bakiyom ve forumu okudum tikliyom 1 saat sonra geliyom en cok yazilan yer burasi ve yeni kodular dolu almis basini gidiyor. Tum konularda hep ayni linkini su siteye ekledim benim kodumda su ekledinde pm at
![]()
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-pr-link-degisimi/92802-link-degisiminden-fayda-gormek-isteyenler.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Link değişiminden fayda görmek isteyenler | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-05-09 10:19 | |
| Link deÄ?iÅ?iminden fayda görmek isteyenler - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-09 01:46 | |
| Link değişiminden fayda görmek isteyenler - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-09 01:00 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|