![]() |
|
|||||||
| Google PR Link Değişimi Google Page Rank PR Pagerank Link Değişimi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
boyle bı duzenleme ve takip olması gercekten guzel oldu tsk ler
|
|
||||
|
Linklerinizi haber vermeden kaldiranlari bize buradan bildirebilirsiniz.
|
link değişimi yaptığınız da sizleri ekleyen kişilerin domain lerini bir dosyaya kayıt edin boş bir anınızda acın kontrol edin doha kolay tespit ede bilirsiniz + mutlaka bu konuyu inceleyin buyuk faydası olucak sizlere
http://forum.iyinet.com/google-pr-li...sbit-edin.html |
|
||||
|
merhaba,www.ladynatali.com adli bir web adresim var,uzun suredir link degisimi yapiyorum,bu hazirladigim site mynet in proservisinden satin aldigim profesyonel bir hazir site,daha once bu sekilde hazirladigim siteyi,kendi imkanlarimca ordan buradan aldigim bilgilerle ve front-page sistemini ogrenerek ftp yardimiyla kendi hazirladigim siteye donusturdum,ve hazirladigim sayfalari yukledim,fakat su var,google da birinci sirada olan sayfam,yine hicbir meta-tag bullunmayan sitemde,meta-tagları yukledigim andan itibaren gerilere gidiyor, birinci sayfadan neredeyse en son sayfaya,bunun nedeni ni anlayamiyorum,bu işi iyi bilenlere soruyorum meta-tag sız site olmaz diyorlar,yani google bunu gormez veya gorse bile en son sayfalarda gezinir durursun diyorlar,ben de meta-tag yukledigim zaman bu sefer tam tersi durum yasaniyor ve google sitemi gerilere atiyor boyle bir kısır dongu yasiyorum peki benim ne yapmam gerekiyor google da sitemi birinci sayfada sabitleyebilmem ve ilk sıralara tasıyabilmem icin surekli de link degisimi yapıyorum ama tabi bunu bilincli yani bilgili yapamiyorum sadece sanirim yapmis oluyorum,hatalarimin ne oldugunu bir turlu bulamiyorum,forumdan gordugum kadariyle bu iste kendini yetistirmis,bilgili,tecrubeli bir suru kisi var,yardim dilesem acaba diyorum,yardim edebilir misini ve nerede nerelerde hata yaptigimi bana gosterebilir misiniz iyi calismalar ve basarilar dilerim antalyadan ladynatali incelemeniz acisindan web sitemi veriyorum lutfen reklam yaptigimi dusunmeyin sadece gercekten yardima ihtiyacim var umarim yanlis anlasilmam esen kalin bye...
|
|
||||
|
ladynatali bir yanlis konuya cevap yazmisin ikincisi bu siteyle hic biyere varamasin birleri yardim etsede etcekleride sanmiyorum cunku sitenin icerigi adult.
konuya gelelim burdan link degisimi yapmistim gecenlerde siteyi yeniliyordum linklee bakayim baktim silmis burda böyle yapanlar cok adini vermiyim ama ben yönetimden sunu istiyorum site anlasmasi yapalim diyenler oluyor ama site icerikleri link degisimden haric icerik yok böyle sitelerde silseler izin vermeseler daha iyi olur saygilarimla |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|