![]() |
|
|||||||
| Google PR Link Değişimi Google Page Rank PR Pagerank Link Değişimi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar bazı websitelerimin yapımı yakında bitecek inşaAllah.
Reklama belli bir bütçe ayıracağım. Bu konuyu siteler bitmeden bir bilgi bankası oluşsun diye açıyorum. Benim gibi düşünenlere de bir referans kalır. _____________________________________ Lütfen PR değeri 5-6-7 olan sitelerinizi yazınız. __________________________________________ Konu ile alakasız mesaj (lütfen ama lütfen) göndermeyiniz. Konu hakkında yorum falan da istemiyorum (konu benim olduğuna göre neyi isteyip istemeyeceğime karar verebilirim herhalde farklı düşünen arkadaşlar lütfen gidip başka konu açsınlar özel mesaj göndersinler ilgili konularda diledikleri gibi tartışabilirim.) Şu formatta bilgi verir misiniz? PR değeri: URL: Türkçe mi İngilizce mi: URL belirtmek istemiyorsanız: Sitenin konusu: Link yada Text reklam almayı düşünür müsünüz: (edit: fiyat verip vermemek size kalmış) İlginize şimdiden cidden teşekkür ederim.
Hayat birgün biter; yapacak birşeyler hep kalır. Konu TRinsanRehberi tarafından (2006-07-20 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
PR değeri: anasayfa pr6 / alt klasörler pr3-4 arası / 2. seviye klasörler pr1-2
URL: www.2getnews.com Link yada Text reklam almayı düşünür müsünüz: Evet (aylık 30 ytl / 3 aylık 75ytl)
| Stil | |
|
|