![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.turkdizayn.gen.tr yi yayına vereli 10 gün kadar oldu. ilginçtir 2 gün de google indexledi. tabi ben bayağı siteye linkledim ilk hafta içinde. ilk 1 hafta içinde google da "dizayn" kelimesinde türkçe sayfalarda 18 inci sayfa da çıkan sitem sonra 11. sayfada çıkmaya başladı 1-2 gün sonra ise baktım dizayn aramasında görünmemeye başladı. site google da var ama bu kelime ile arattığımda şu an itibarıyla çıkmıyor. Size bunun nedenleri neler olabilir?
Site henüz yeni bir site. Tabi google henüz bütün backlinkleri de görmedi. Acaba bütün backlinkleri okumak için bir süre daha geçecek bunu mu beklemem lazım ? veya site açılır açılmaz biçok siteye linki ekledim. Bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi ? (google'ın yasaklaması mesela) bilgi verirseniz memnun olurum. teşekkürler.. |
|
||||
|
ya afedersin birsey diyecem
oncelikle kendi sitenizin dizaynina 1 az el atarmisiniz? alt da ki cubuga bakilirsa siteniz yanlamasina tam iki kat. yan tarafa baktim bos bos neden yanlamasina bukadar cok genislik var? hani menuler veya icerik cok olsa derim sigmamis ama sadece ortadaki goruntu var.ilgilenirsen cok iyi olur cirkin duruyor cunku
|
biraz daha var bosluk .onuda yapsan dahada guzel gorunecek
![]()
katılıyorum sizlere kendisini dizayn sitesi olarak lanse eden bir sitenin, kendi dizaynına önem vermemesi çok ilginçtir. Firefox kullananları azımsamamak da bu forum üyeleri için önemlidir |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
adam ne sormuş siz nelerden bahsediyosunuz.. site tanıtım bölümü değilki kardeşim burası ya..
dostum ben tam olarak bilemiyorum sorunun cevabını ancak; googleda biliyorsunki sıralama sürekli değişiyor, bir gün 18.sayfada çıkıp diğer gün 11.sayfada çıkması normal.. hiç çıkmıyor şimdi diyosun belki 1000 inci sayfada çıkıyordur.. zaten sitenin googleda indexli sayfa sayısı 4 yani 4 çok az bir sayı bide sanırım yeni açmışsın siteyi pr etkiside var.. ben bir kere bu forumda google ın gönderdiği sürekli değişen hit sayısıyla ilgili bir soru sormuştum ve bir arkadaş "google yeni açılan sitelere torpil yapar bir süre" demişti bu doğru olabilir... birçok siteye linki eklemiş olmanla ilgili bir problem yoktur bence.. niye yasaklasın link ekledin diye
|
@yoktur deyimiyle
Sitenin yerini Google berliyememiş olabilir ; 2-3 hafta böyle gel-gitlerin yaşanması normal.. biliyorsun ki Sen site yaparken bir sürü insan aynı kelimede site yapmıştır ( çok mu attım ) Yani bazılarının sürekli back-linkleri artarken seninki azalmış yada çoğalmış olabilir , bu durumda artmalar veya azalmalar normaldir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|