![]() |
|
||||
|
Bayadır Forumları Takip ediyorum ve bazı ark.lar Googleden günlük 1000+ geldiğini belirtmiş doğrudur buna bir şey diyemem ama
benim siteme günde googleden 5 tane ziyaretçi gelmiyor e gelmemeside normaldir içerikle alakalıdır diyedüşünüyorum ama herşey bir yana sitemi google kaynaşmış bi hale nasıl getiririm yani nasıl optimize edebilirim google pastasından nasıl bir parça alabilirim ![]() Nasıl bir strateji uygulayabilirim en basitlerinden... (subdomain vs. hariç) Sitemin meta taglarında keywords vs. sorun var çok önceden yapılmış ve hala o şekilde kalmış ama bir haftaya kadar yeni bir tasarımla yayına vericez dahada kullanışlı bi hale geldi bende bu haliyle optimize edip yayına vermek istiyorum... Doğrusu optimize konusunda yardıma ihtiyacım var... Her türlü fikir ve önerilerinizi bekliyorum... İyi Çalışmalar... Site adresi; www.heryerdeyiz.com
|
dostum robot ohaa falan olmuş senin bu sitenin durumunu görünce.
çok meta işe yaramz.sen doldurmuşsun ne buldugun. Google programcıları salak falan degildir. Sayfanın içerigi ile uyumsuz ne koyarsa seni cezalandırır.Çünkü üste çıkmak için can atan bir sürü aynı içerikli site vardır.Özellikle yeni açılan ve pagerankı olmayan siteleri çok kolay harcamaya başladılar bu aralar Google şöyle düşünüyor, bir sayfanın içerigini en azda 20 kelime özetler ama sende 111 kelime var.zaten ilk 20 kelimeden sonrasını ignore ediyor arama motorları. Metalara ekledigin kelimeler ile sayfa içeriği 38% uyumlu diyor. ya o kelimeleri metalarından sileceksin yada o kelimeleri sayfana eklemen gerek. örnegin çicekci isen "cep melodi" kelimesi yada "gazeteler" kelimeleri çok aranıyor diye metalarına döşersen googleda siteni yavaş yavaş aşağı almaya başlıyor ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|