![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
|
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Şimdi arkadaşlar ben bir site yaptım 1 ay ellemedim hiçbirşey eklemedim hit düştü. Hergün birşeyler eklemek şartmı hitin yükselmesi için? Yoksa pagerank ilemi alakalı.
|
|
|||
|
Hitinin olması için Tabi sitenin içeriğinin olması gerekiyor +
Google nin sevdiği bir şeydir güncel bir site Sitene bişiyler eklemen sana + puan olarak ( hit ) olarak geri Dönecektir.. YaNi bir Nevi Google index sayin ne kadar Çok ise o kadar iyidir en önemli şey ise benim sitemdeki konu sayisi fazla nasil olsa hit gelir diğe Boşuna bekleme Diğer yapman gereken şeyler ise Aynı içeriğie sahip diğer sitelerden Backlink almandır.. buda sana + bir puandir. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-optimizasyon/91099-hit-icin-hergun-sitemize-icerikmi-eklemeliyiz.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Google Optimizasyon [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | Bugün 11:44 | |
| Hit için hergün sitemize içerikmi eklemeliyiz - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-04-24 18:05 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|