![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
com uzantılı domainlere daha çok önem verir.Bu kadar da bilmeyen yazmasın yani, yeni başlayanlar okuyor doğru sanıcak. SEO konuları dünyanın altındaki öküz başını kaldırınca deprem olur seviyesinde bizden başka nerede tartışılıyor merak ediyorum.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 2 yaşındaki domainden PR4 link satışı yıllık : 80 YTL (not: domain drop domain değil) | # tRn | Reklam ve Reklam Networkleri | 8 | 2008-03-05 18:45 |
| DLDBilisim.Net Hosting,Domain,CS Server,Radyo, En Ucuz Domain Kayıtı DLD Bilisim | DLDBilisim | Şirket Tanıtım | 23 | 2008-02-14 18:03 |
| 1 Gb alan 40 Gb Bw 5 domain barındırma mini reseller + 1 domain hediye yıllık (55YTL) | DegisimHosting | Reseller | 0 | 2008-02-14 14:04 |
| Domain Bayiliği - Hesabınıza 25 dolar ekleyin 7 Dolardan Domain almaya başlayın, | zahir | Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler | 7 | 2006-08-27 19:05 |
| Satılık Domain ekle, domain satın al.. Domain forum ve haberleri | TurkishDomains | Yeni Site Tanıtımları | 16 | 2004-12-19 19:57 |