![]() |
|
|||
|
Google da kaç sayfamız indexlenmiş bunu ölçen bir program veya bir site biliyor musunuz ?
Birde google sitenin güncel linklerini mi aktif tutuyor, kullanılmayan linkleri indexlemisse bile çıkarıyormu ? Örnek olarak forumları verebiliriz, forumlar indexlendikten sonra belli bir sure sonra google indexinden çıkmış oluyor, bunları nasıl aktif tutabiliriz, bir sürü subdomain yapmaktansa, kendi içerigimize sahip çıkmak daha güzel bir yol, hem tepkide almaz :-) |
|
||||
|
site:www.xxx.com olarak aratırsanız görürsünüz
örnek http://www.google.com.tr/search?hl=t...a100.com&meta= |
|
||||
|
www.sitelerim.info
Kullanilmayan linkleri zamanla siliyor hafizadan.Forumlardaki konularin gecerlilik sürelerini ayarlarsan o konular hala aktif olarak forumda kalacagindan indexlenmis olarak kalabilir diye düsünüyorum.
|
teşekkürler,
konuların süresinden kaynaklanmıyor aslında, yani forumda gözüktügü halde onceden google da çıkıp belli bir süre sonra kaybolan sayfalar biliyorum. Benim tahminim bu yönde desem daha dogru olacak, bu linkleri aktif tutmak için başka yollar denemem gerekiyor galiba... |
|
||||
|
Alıntı:
www.dobermanbuz.cjb.net bu adresi peki neden indexlemiyor google? http://services.google.com/cobrand/free_customize Konu pigeon tarafından (2005-03-02 Saat 00:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
zamanla alt sayfalar da indexlenir aykut, google ilk olarak ana sayfayı indexliyor. örneğin, 1 haftadır google 756 sayfamı crawl etti ana sayfa bile indexli değil.. sadece sabır gerekiyor.
|
ya bu is cok ilginc yeni 2 gunluk sitem indekslendi fakat 1 aylik olan nerdeyse ana sayfa disinda tik yok
| Stil | |
|
|