![]() |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar,
Bloggera googlenin bir kıyağı olduğunu bilmeyek yoktur sanırım peki bir sitenin blogger olduğunu nerden anlar google tabiki meta etiketinden. <meta content="blogger" name="generator" /> Yapmanız gereken tek şey şu meta etiketini sitenize eklemek. Denemek yada denememek sizin elinizde olumsuz sonuçlarda bana yüklenmeyin ![]() Ben denedim ne oldu hit yaklaşık %60 arttı şimdi başka bir sitemde deniycem sonuçları yazarım. Kolay gelsin.
|
anlarsa ne olur onu bilemem ancak benim siteler TR de barınıyor ip ye göre değerlendirme yapsaydı bişey olmazdı gibi geliyo
![]()
|
Alıntı:
Google bloggere torpil geçmiyor.Blogger bir blog sistemi.Eğer bloggeri biraz incelerseniz blogger blogların üstlerde çıkmasının googlela ilgili olmadığını görürsünüz.Aslında biraz kasarsanız wordpress blogunuzla blogger blogları kolaylıkla geçebilirsiniz.Wordpress seo açısından bloggerden daha iyi..
|
Metataglarlar ile google botunun yönlendirilmesi 99 da bitti.
Google bir sitenin metatagında vereceğiniz bilgilere göre o siteyi kategorize etmez. Ama hitlerinizin yükselmesine sevindim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|