![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
hobichat sitemapta yaptım zamanında o boş yalan iş
Innocent arkadaşım trafiğim canavar gibi alıntı yapmamaya öen gösteriyoruz ve bir çok forum sitesi varki kopyala yapıştırcı indexleri 300-400 k ![]()
|
Alıntı:
Diğeride orjinal site olduğu için aynen duruyordur. |
|
||||
|
peki ben o kopyayi biraz değiştirsem, ama nasıl: yazi tabiki hepsi aynen olucak sadece diyelim ki butonların yerleri değiştirsem sandboxtan çıkar mı? yada mesela biri türkçe olsun biri ingilizce?benim için iki domain de önemli...birini ötekine yönlendirsem diyecektım ama o zaman yönlendirelen olan domaini da google indekslemıyor...
ne yapmam lazım şimdi? ikisinin de indekslenmesini istiyorum... |
|
||||
|
Alıntı:
Yazılarda da biraz değişiklik yap. Kopya içerik damgası yemezsin o zaman. Ancak şuanda anladığım kadarıyla sandboxtasın. 3 ay, 6 ay şeklinde değişebiliyor çıkma süresi. Ancak forumdan bir kaç arkadaşın bir kaç işlemle çıkarabildiğini duymuştum. Kolay gelsin.. |
|
|||
|
Alıntı:
Sitemap dan sitemapa değişir. Senin sitemap boş yalan olmuş sanırım ) Şöle şekilli bişi yapacaksın ping li filan tabi forumlarda dagıtılanlardan değil. 20 dolara satılanlardan
|
Alıntı:
hemen değiştiririm siteyi.... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|