![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
), sitende çok fazla link var, resimlere "alt" ekle |
|
|||
|
Sitem için
SEO score of your document is 4 (it achieved 99.52%) Diğer bir sitem için SEO score of your document is 4 (it achieved 99.9%) Valid Seo 1.1 %100 olmasına gerek yok ![]() Konu mavcil tarafından (2008-04-18 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Bildiklerimi çeviririm: meta description noktaları içermıyor...cumleleri kullanın. yazı çok az sitede kod fazla 52 tablonuz var bu çok fazla h1 bulunmadı iç linkler çok fazla 58 Şimdi benim siteme geçelim . bende 3 hata var onu nasıl düzeltiim yardımcı olun: 1. çok fazla tablo.2. ne kadar lazım kı??? ve nerde onlar? 2. h1 tag yok. onu hiç kullanmadım, nasıl kullanacam yardımcı olun, ne olur, 3. anahtar kelime 305 beğenmedi. çok fazla kullanıyorsunuz diyor 305 öyle kelime mı var yoksa kelime yi 305 kere yazdım?? sitem: http://www.akyakam.com diğer sitelerin hataları: Error, CSS style found! Reason/Solution : Move the CSS code into external file. bunu bende anlamadım ne ediim css ye ? nereye taşiim ve nasıl? Konu maviska tarafından (2008-04-24 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|