![]() |
|
||||
|
Alıntı:
ama bir örnek daha sana arkadaşım.. http://www.google.com.tr/search?hl=t...btnG=Ara&meta= baktığında dediğim şeklde yapılan url en üstte. benim tec. bu şekilde. paylaşmak istedim. |
|
||||
|
Alıntı:
RewriteRule ^yazi-devami-(.*).html$ index.php?tukek=yazidevami&id=$1 [L,NC] yerine? |
|
||||
|
Farketmez aynen böyle kalsın. Tek düzeltmen gereken scriptte gidip $_GET[id] olarak kullandığın şeyi id'ye göre değil de program ismi/başlık ismi neyse ona göre sorgulatmak database'den. Elindeki verinin adı gene $_GET[id] kalsın mühim değil, sonuç olarak onu kimse görmüyor.
|
angelo hocam teşekkür ederim, hallettim..
seo'da id kullanmadan siteadi.com/uzanti-adi.html ve siteadi.com/uzanti-adi arasında fark varmı hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz? |
|
||||
|
Alıntı:
Başarıyı sadece linklere bağlamak doğru değil. |
|
||||
|
tabiki ancak ilk adım olarak değerlendiriyorum ben; linklerde ve title'da başlığın olması ve linklendirme çok önemli..
|
|
||||
|
Alıntı:
Ancak kimsenin sana linkleri böyle yaparsan daha iyi sonuç alırsın diye net bi cevap verebilceğini sanmıyorum. Niye? Çünkü; siteadresi/icerik-ismi.html olarak başarılı olmuş site de örnek gösterilebilir. siteadresi/icerik-ismi olarak başarılı olmuş site de.. Kıyaslamak yapılamaz bunların arasında. Title ve tanıtıcı kelimeler de önemli bi faktör. Sitenin güncel olması da. Bir çok etken var. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|