![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
İlk mesajımda referanslardan bazılarını belirttim fakat takdir edersinizki her site sahibi sitemi referans olarak göster demiyor,rica üzerine kimilerini yayınlamıyoruz fakat bana msn'den ulaştığınız zaman hepsinin listesi vardır bende detaylı olarak site sahiplerinin msn'leriyle beraber hemen atabilirim size.
Sorun güven ise,artık üzgünüm ama ben kimseye güvenmeyeceğim.2 gündür sinirlerim alt üst olmuş durumda bu olay yüzünden.. http://forum.iyinet.com/bilisim-huku...kkat-edin.html son referans : site : aydinemlak.com kelime :bursa emlak sıra : ilk 10 için anlaşıldı ve 5.bitirdi. |
|
|||
|
Aytug hocam konunu sildiler sanırım ulaşılamıyor.
Maalesef dolandıcı çok benimde başıma geldi. Naparsın boşver bende üzüldüm ama değmez. İnan allah büyük, sen daha iyi işler yapıp kaybettiğinden fazlasını kazanırsın. |
|
|||
|
Konu siliniyor,artık böyle başlıklar yasakmış.
Konuşma kayıtları dahil bütün kayıtlar var elimde,emlakçılar tarafından dolandırıldım resmen. Optimizasyon bitti ve ortada kaldım,kimseye ulaşamıyorum şuan. 3 gündür bunlarla uğraşıyorum.. |
|
|||
|
Son biten işimiz ;
Site : lazerline.com.tr Kelime : lazer epilasyon Sıra : İlk 3.Site 2. olarak bitirdi. http://www.google.com.tr/search?hl=t...epilasyon&meta Asıl bomba 2 referans yolsa.Sitelerin artık son süreçleri.Kelimeler ' web tasarım ' ve ' elektronik sigara ' Onları da yakında duyuracağım. Kendi ana mizah sitem çok yeni olduğu için hemen kelime kasmaya başlamamıştım fakat zorlu süreci geçirdi artık.Ayrıca bu sözümü unutmayın ama bütün bloglarım bi yana,komiktavuk için neredeyse hergün uğraşıyorum,artık kelime kasmalara da başladım.Pr kasıyorum,backlink kasıyorum,içerikleri özgün tutuyorum.Linkler satın alıyorum vs. kısmetse ilk güncellemede pr 5/6 bekliyorum komiktavuk.com için.86 günlük site.Domain,site vs çok taze henüz ve pr 0 haliyle.Pr 0'dan 6'ya çıkartabilirsem eğer çok güzel olacak.Bu sözüm köşede bi kalsın. 24 Aralık 2007 Site : komiktavuk.com Kelime : yutube Sıra : İlk 3. http://www.google.com.tr/search?comp...&q=yutube&meta Sandbox'a girmiş siteleriniz/domainleriniz için iş bitimi ödeme şeklinde çalışılabilir fakat işe başlarken küçük bir kapora ödemesi aldıktan sonra. Hit , pr , backlink , index çalışması ve sandbox çalışmalarımız da mecvut. Bu güne kadar bitmiş bütün referanslar için pm istemeniz yeterli. Ayrıca çok zor günler geçirdim.2 dolandırılma olayı ile ortada kaldım.Artık iş bitimi ödeme şekli ile asla çalışmayı düşünmüyorum.Hala ödemelerimi alamadım son 2 işimden.Bu yüzden onları referans olarak bile yazmıyorum. Msn / Mail ulaşım : aytugakdogan@msn.com 24 saat telefon ulaşım : numarayı pm isteyiniz |
|
|||
|
NeFuSa çok güzel soru bu tebrikler.
![]() Yalnız benim anlamadığım başlıkta istediğin sıra diyor, ben pm atıyorum ilk 10 veya 5 için anlaşırız diyor. Zaten ben 24 milyon sonuç içerisinden 1. sayfaya getirmişim 1. sayfaya getiricek sadece altı üstü 6 sıra atlatılacak bunun için 350 ytl istiyor birincilikten bile söz etmiyor. Kusura bakmasın ama çalışamam. 6 sıra için 350 ytl vereceğime 350 ytl lik iş yaptırırım (backlink alır, özgün içerik yazdırırım) hiç olmazsa yerini sağlam 8-9 ay garanti eder. 1. sırayıda paşalar gibi alır. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|