![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack (5) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
dostum senin evden eve nakliyat kelimesinde 1.sayfaya çıkardığın site varmı yok ![]() |
|
|||
|
google optimizasyon/seo işleri için müşteri alımı dolmuştur,en azından elimdeki işleri yarılayana kadar,yeni işlerle/projelerle gelmeyin lütfen.elimdeki işler azaldığında ve yeni sağlam referanslarımla buraya yazacağım gene.
ilginize teşekkür ediyorum,şimdilik sadece soru(n)larınız için aytugakdogan@msn.com ![]() |
|
||||
|
Bende bunu söylüyorum zaten. Diyorumki göster 2 tane referans, şu şu kelimelerde şu kadar arayan var ve bu kadarda site arasında ben x siteyi ana sayfada N sırasına getirdim. Bu işler böyle olur, kendine güvenmiyor felan demedim. Güvendiği ortada ancak bu başlığı gören insanların referans görmeden iş yapmaları onların zararına olabilir. Google arama sonuçlarında ilk sıraya çıkayım derken eldeki bulgurdan olmakta söz konusu. Sandbox diye bişey var. Ben aytugg un yazdıklarını az çok okudum doğrusu bu konuda yeterince tecrubeli olduğunu düşünmüyorum. Bunu burada telaffuz etmem aytugg a zarar vermek amacli degil bilakis bu forumdaki kullanıcıları korumak istemem ile alakalı.
Biz bu forumda Türk webmasterlarının daha fazla bilgi ve para kazanmasını istiyor ve destekliyorz. Bana göre bu iş ayırca milli bir mesele. Türk gençlerinin bilişim sektöründe ileri noktalara gelmesi vatanımız içinde faydalı bir mevzuu. Aytug'un bir kaç referansını burada yazmasını bekliyorum.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-optimizasyon/72754-google-aramalarinda-istedigin-site-istedigin-kelime-istedigin-sira.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Netopsiyon Online Forums || Mesaj 198556 || google aramalarnda istediin kelime,istediin sra | This thread | Refback | 2007-12-30 11:19 | |
| Netopsiyon Online || Forums || Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) || google aramalarnda istediin kelime,istediin sra | This thread | Refback | 2007-12-03 12:11 | |
| Netopsiyon Online Forums || Mesaj 201353 || google aramalarnda istediin kelime,istediin sra | This thread | Refback | 2007-12-01 23:05 | |
| Netopsiyon Online Forums || Mesaj 201342 || Re: google aramalarnda istediin kelime,istediin sra | This thread | Refback | 2007-12-01 21:23 | |
| google aramalarında istediğin site,istediğin kelime,istediği | This thread | Refback | 2007-11-16 23:39 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|