![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
@aytuggg
Hayırlı günler. Size şunu sormak istiyorum; biri sana geliyor diyor ki benim www.birincisiradaxxxaramadacikacak.com sitemi xxx kelimesinde 1. sıraya çıkartır mısın? siteyi inceleyip yok abi xxx arayan insanların bu siteye gelmesi bir felaket olur para için bile ben bu siteye insanları yönlendiremem dediğin hiç oldu mu? bunu sorma hakkını şu yüzden görüyorum; ben bir kelimede insanları doyuramayacak bir siteye sahipsem o siteye fazla kasmıyorum. Bunun bencillik olduğunu düşünüyorum. ama en azından önlerde gelen siteler kadar doyurucu ise o zaman önlere geçirmek için çalışıyorum. ...
|
Alıntı:
dün görüştük,siteyi ve piyasayı incledikten sonra kibarca çalışamayacağımızı belirttim. 650 ytl'ye kadar çıktılar vakat reddettim. sonrasında başka bir arkadaşla anlaşmış sanırım bir de 2 gün sonra küfür yedim adamdan böyle ticaret olmaz diye.
|
|
|||
|
aytug dostum dün birisi seo için yanıma geldi benden firefox kelimesinde ilk sayfaya cıkarmamı istedi. Baktımki ilk sayfada türkce firefox sitesi yok
gözüm kesmedi başta ve dedim ki ona siteni 2-3 ay içersinde ilk sıraya cıkartırım sana özel fiyatta 3500 ytl yaparım son olarak dedim. Çok pahalı dedi. Niye dedim aytugg diye birisi bana 350 ytl dedi dedi =D yav birader bazen bilmedigin şeylerede kalkışıyorsun. firefox kelimesinde ilk sayfaya cıkmak googleden aylık en az 5 000 Dolar gelir demek = ) eger cıkartabilirsen sana 1000 ytl vereyim
|
firefox kelimesinde o fiyatı ben mi vermişim ?
![]() kafası iyiydi herhalde arkadaşın nasıl olur ? 2 yeni referans ; maltepe.com.tr ile indexleme çalışması yapıldı,site yeniydi ilk indexlerini sağladık. çalışma bitti,sahibi maltepe kelimesinde ilk 10 istedi 4.5 hafta içinde site 6. olarak bitirdi. Site adresi : maltepe.com.tr Kelime : maltepe Sağlanan Sıra : ilk 6 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=maltepe&meta başka bir biten referans ; Site adresi : gercekgelir.com Kelime : ek gelir Sağlanan Sıra : ilk 5 http://www.google.com.tr/search?hl=t...=ek+gelir&meta |
|
||||
|
arkadaşlar aytuyg arkadaş her konuda kefil olabilirim işinde sağlam dır
|
www.komiklik.net Pr3 olan siteni Millete pr6 diye Yutturup Miletten link alıpta Parasını Keklediğini Çok iyi Bilirim.Googlede Biraz Araştırırsanız Bu Yüzden Ağzı yanan, Avaz avaz Bağıran İnsanların Sayısı Bir Hayli.Googlede Site Yükseltmek sizin gibi İnsanların işine Kalmışsa ve Siz Bir hayli İddalıysanız vay googlenin Haline.Senin gibi Seocular Ancak Anı yaşar.Parayı alana Kadardır iş.Bir Hafta Sonra Bakarsınız Googleden Siteniz Kaybolmuş
Onun için Arkadaşlar Bu işi Yapacaksanız Öle Blog siteleriyle Link değişimi Yapan ve Böyle Gösterdiği Referanslarla Kendini Seocu sanan Kişilerle Yapmayın derim..Kendisine Güven Konusunda Çok iddalı Konuşması Nedeniyle Bu mesajı Yazdım..Aşağıdaki Linkli İnceleyiniz Lütfen.Googlede Gezerken tesadüfen karşılaştım.http://www.urlreklam.com/www-komikli...-site-pr-6.htm |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|