![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
benimde sitemde hemen indexlenme oluyor önemli olan içerik seo sitemap bence...en son backlink...
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
|
katılıyorum. Girdiğiniz sayfalara google botuda giriyor o anda ve indexliyor.
|
diğer wm forumlarında bir konuyu 30 kişinin görüntülediği oluyor, fakat en erken 1 gün içinde google'da çıkıyor, yada mesela yorumla.net; sitede haber bölümündeki konular 1 günden daha kısa bir zamanda indexleniyor fakat ben kimsenin o bölüme girip o konuları okuduğunu düşünmüyorum 5-6 kişi dışında. bu olaya görüntüleme değil rss ve backlink taktiği denebilir.
|
|
||||
|
olayda en çok katkığı dmoz sağlıyor. Dmoz yani binevi Google dizinde ekli olan bir sitedir forum.iyinet doğal olarak diğer sitelere oranla Google daha çok önemsiyor. Bu olayda dmoz'un ne kadar faydalı olduğunu daha da iyi görebilirsiniz. (ah şu editörleride o kadar fayda sağlasa
)
|
LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN
BU HER ZAMANKİ FALAN FİLAN DEĞİL Google Araç çubuğu' nun gelişmiş özelliklerini kullanarak Google' a ziyaret ettiğiniz safyfalar hakkında bilgi gönderiyor olabilirsiniz. Bu, araç çubuğu' nun bazı özelliklerini kullanımıza sunabilmek için gereklidir. Şu üstteki yazıyı kim hatırlıyor arkadaşlar? Gören bilen duyan varmı? Birde kullanım istatistikleri konusunda bir uyarı gelir google toolbar yüklenirken hatırlıyormusunuz? ![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-optimizasyon/72631-bu-nasil-bir-google-destegi-bizede-soyle-iyinet-d.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| IYINET WEBMASTER FORUMU BU NASIL BIR GOOGLE DESTEGI BIZEDE SOYLE IYINET D | This thread | Refback | 2007-10-26 22:09 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|