![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
@osahin
Sen de bilgiye saygı duymayan insanlardan birisin.Kafanda yarattığın kalıplar dahilinde yaşıyorsun.Sizin tek sorununuz ego.Çok şey bildiğinizi,kimseden birşey öğrenemeyecek kadar bilgili olduğunuzu sanıyorsunuz. İnsanları posta göre değerlendirmek de sadece size özgü zaten ... Beni internet aleminde tanıyan tanır.O webmaster kahvehanesi dediğin yerde,senin gibi parazitlerden daha az olması mutluluk verici.En azından sen ve senin gibiler dışında emeğe saygı duyanların da bulunması da kendimi iyi hissetmemi sağladı... Sizin gibiler olduğu sürece,kimse bildiğini paylaşmayacak ve siz kendi kendinize sözde sahip olduğunuz o mükkemmel bilgi dağarcığınız dahilinde yaşayıp gideceksiniz. Lütfen sağda solda çektiğiniz kuyruk acılarını makalelerimin yorumlarına yansıtmayın... Forumtr 'den kalma ahlakını ve ego sorununu buraya yansıtıp, -rep , +rep ten bahsetmişsin ![]() Ne kadar garip bir insan olduğun ortada.İstersen arkadaşlarını da topla birbirinize rep to rep yapın olur mu ? Sen de repim fazla diye sağa sola hava atan bir kompleksli insan çevresine dahil biri olarak webmaster olmuşsun ya ne diyelim ![]() @Berqay Benim yazılarımı incelersen,genelde herkese hitap etmek için böyle bir tarz kullanıyorum,çok daha ilgi çekici ve okuması zevkli oluyor. @Real_Life Kitabımı 27 Kasım'da çıkartmayı planlıyorum.İnternette yazdığım makalelere kitapta yer vermeyeceğim.Özgün içerik olacak ![]() Alıntı:
Konu backdoor tarafından (2007-10-23 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Sağa sola saldırmaktan başka birşey yap, ben başka bir forumda hiç bulunmadım bugüne kadar.
Saygı sınırlarını zorluyorsun insanlara üstten bakmayı alışkanlık haline getirmişsin, sağa sola salladığın lafların tümünü sen kendin yapıyorsun. Eğer burada paylaşacağın birşey varsa çok konuş ama amacın sadece iyinet.com da sağa sola saldırmaksa bırakta forumda insanlar en az senin kadar konuşma hakkı olsun. Kimse kimsenin emeğini ezip geçmedi, kuyruk acısı bilmem ne gibi çirkin sözler söylemen senin seviyeni ortaya koyuyor burada herşeyi kişiselleştirip cevap yazmakta alışık olduğun ortamdan kalma bunu anlayabiliyorum. Burasının bir forum olduğunu ve bu şekilde kirletmen herkes gibi benide ilgilendirdiğini sana hatırlatmak isterim, ben bulunduğum ortamda bu seviye ile konuşulmasından rahatsız olan birisiyim, yaptığın birşey var ise konuşabilirsin yada insanlara bir faydan varsa yine konuşmana devam edebilirsin ama sen burada gelip tereciye tereyi anlatıyorsun adamda sana yorumunu yapıyor, sen hemen hakaretlere başlıyorsun. Sen kimin ne olduğunu burada biliyormusunki? Herneyse sokak ağzı ile konuşmana devam edebilirsin hakkında forum yöneticilerine şikayette bulunacağım çünkü ortamı kirletiyorsun. |
|
|||
|
@osahin
Dilediğin şikayette bulunabilirsin,hiç mühim değil ![]() Sağa sola saldırmak amacı ile buraya üye olmuş olsaydım,gelip de buraya yazdığım ilk 4 mesaj bilgi paylaşımı olmazdı. Diğer forumlarda da ,düzgünce eleştirisini yapan insanlara her zaman saygım olmuştur ve eleştirilmeyi istemişimdir.Ancak herşey belirli bir seviye dahilinde olmalıdır.Ukala ve alaycı üslup kimseye yakışmıyor.Seviyeyi siz düşürdünüz,ben de sizin alçalttığınız yerden aynen devam ettim. Eğer gerçekten objektif olup,R10 'daki yöneticiliğimi görmezden gelip değerlendirebilecek düzeyde bir yöneticiniz varsa,gelsin durumu değerlendirsin. @pigeon 2 sene geriden geliyorsun demişler ![]() Ancak zararlı bulduğum tagları hala kullanan webmasterlar var.Hatta çok bilmiş bi arkadaş ilk sayfada sitesini örnek verip,alaycı bir üslup kullanmış. Bana 2 sene geriden geliyor diyorsun ![]() XFN Teknikleri ile ilgili Türkiyedeki ilk makaleyi ben yayınladım.Ayrıca site içi seo ile ilgili geniş çaplı anlatım içeren ilk makalelerden birisi yine bana ait. Acaba senin güncel seo anlayışın nedir onu çok merak ediyorum.Şu an favori olan konular neler,nelere değinmeliyim ? |
|
||||
|
istediğin bilgiyi verip, yazabilirsin.
gerekirse fikri olan fikrini yazar, yazdığı doğrudur ya da değildir. yazılanlara böyle tepki gösterilirse paylaşım amacı dışına çıkar. insanlar öğrensin ya da anlamasın ya da bilmesin, sen paylaşımını yap amacın buysa. ben başlık içeriğininin tamamını okumadım bile ama üslup rahatsız etti. üyeler burada huzursuzluk istemiyor.. mümkünse bu konuyu kapatıp, rss ile ilgili yazıların varsa onlara geçelim, biz de faydalanalım. günümüzün merakı web2 ve rss olmalı. başka detay vermeyeyim ki benim önüme geçmeyin ![]() herkesin her yazıdan alacağı birşeyler vardır, bu başlık dahil. okunsun işimize dönelim. |
|
||||
|
backdoor, olayı kişiselleştirip karşı tarafa hakaret edici yazılar yazmayın. Bilginiz için söylüyorum, burada bu tarz konuşmalara müsamaha gösterilmiyor. Bilginizi paylaşmak için yazılar yazmanız çok güzel, ama kaş yaparken göz çıkarmayalım.
| Stil | |
|
|