![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Sitelerde arama motorunu kullanmak serbest tabi spam niteliginde kullanmadıgı sürece!
|
ne iş spam muhabbetlerinizi bozdum herhalde google bu olayı kapatırsa işine gelmiyecek anlaşılan
|
pardon hayatı hikayeni anlat diyen oldumu?
Niyetin belli spam siten yok ama yapacaksın. Bundan sonrada senin ve senin gibilere cevap yazmıyacagım.. İşinizde düşüncelerinizde spam olanlarla tartışmaya hiç gerek yok.. Google spam report ilgilenir sizinle ![]() Birde polismiş. Devlet memurunun extra iş yapması yasak? Bir şey demiyorum. ilk başta görevinin getirdigi kuralları yap.
Site Ekle pr5 ve üstü sitelere reklam verilir. Konu i.ari tarafından (2007-09-23 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
şu sitelerinide bir görsekte , sana inanabilsek..hiçte inandırıcılığınız yok , hikayende fake story komik, |
|
||||
|
Allah razı olsun. Bir an için iyinet forumundaki kişiler spamı destekliyor sandım.
|
Alıntı:
onceden gösterdigim sitelerim olmustu ve gosterdikten sonra nedendir bilmem gosteridigm 3 sitemde gecersik tıklamadan banlandı bi kere dahamı olsun spamı destekledigimi soylemedim ama kendi siteleirmi acınca bende yapacagım aksini iddia etmiyorum para kazanmaya gelince merak etme emek vermedigimizin parasını yemiyoruz biz
|
|
||||
|
Alıntı:
eger bu yasak olsaydı bildigin ile para kazanmak yada elinde olan ile para kazanmak babandan kalan malıda alamazdın işimi aksatmadıgım sürece hepsi serbest merak etme hayat hikayeme gelince ufak bir dip nottu calısan kazanır senin gibi aglayan degil neymiş adam spam yapıp geciyormus sende yap yapabiliyosan .. ama milleti rahatsız etme ok birilenin yaptıgı gibi
Konu aXzel tarafından (2007-09-24 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|