![]() |
|
||||
|
Arkadaşlar sitemi google'ye çok güzel bir şekilde tanıttım. sürekli hit göndermeye başladı.
1. gün 3 kişi 2. gün 9 kişi 3. gün 20 kişi 4. gün 50 kişi 5. gün 45 kişi derken... bir anda cache:www.siteadresi.com olarak aramalarımda, yani önbelleği görüntülemek istediğimde arama sonucu çıkmıyor. Ama site:www.siteadresi.com yazınca, index'lediği 250 sayfam görünüyor. Bunun sebebi nedir?
|
aynı şekilde bende de cache görünmüyuor.site adımla aynı olan kelimede 1.sırada çıkarken 20 gündür google ve yahoo da sitemin index sayfası çıkmıyor(sıralama değişmesi değil hiç çıkmıyor).ayın 13 ünde google uğramış ama güncelleme sayfamı yakalamış yani html sayfamı ,acaba asp.net steim olduğundan doalyı mı bir sorun var ki , veya windows hostingimde , böyle bir şey geliyor aklıma ama bakalımm ne olcak ?
|
|
||||
|
Bu sorunum düzeldi... Ama şuanda ziytaretçi düşüşü yaşıyorum. Bunun sebebi nedir? arkadaşlar... Fikri olan varmı. Google artık ziyaretçi göndermiyor. İndexlenmiş sayfalarım duruyor hala. Ama ziyaretçi yok... Yardımcı olun lütfen..
Bir de şu sandbox'a düşüp düşmediğimi nasıl anlarım...
|
google yeni açılan sitelere kısa süreli bir kıyak yapar ve sonra normale döner.
|
Yani şuanda PR kazanıp, hit mi beklemem gerekli? Bir sıkıntı yok yani demi???
|
mümkün oldugunca özgün içerik kullanmaya özen gösterin ve saygınlıgı olan bir kaç siteden backlink edinin. Zamanla gelişmeyi göreceksiniz. + olarak Google'dan Data Alıp Sitenizde içerik gibi gösteriyorsanız kesinlikle bundan kaçının.
Ne Kadar Bilirsen Bil, Söyleyeceklerin Karşındakinin Anlayabileceği Kadardır. Konu mehmet-ali tarafından (2007-09-20 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme |
|
||||
|
aynı içerik olmadıgını görünce google çok üst sıralara cıkartıyor yeterki kopya içerik olmasın
![]()
|
Bu olaydan tam olarak kastınız, menüymüş gibi google reklam linklerini yayınlamam mı? aceba....
|
hayır, http://www.realist.web.tr/arama/?ned...&tip=dunya&s=0 tipi kendi sitenizde normalde olmayan bir içeriği googleda aratıp çıkan sonucu kendi sayfanızda göstermeniz.
|
Anladım... Çok teşekkürler.
Bir sorum daha var... Bu cevabı yazarken fark ettim. Ben sitemde adbrite ve adsense reklamlarını bi anda kullanıyoruz. Adbrite'nin metin ve sayfa açılırken, Tam sayfa reklamları çıkıyor, sonra da Skip ADS olayı varya, mynetteki gibi o tarz bir reklamı çıkıyor sonra site açıyor. Bunun google için bir sakıncası felan varmı? aceba...
| Stil | |
|
|