![]() |
|
|||
|
Bu kişi r10 da milleti dolandırmış , iş verirken dikkatli olun, yaş 12
http://www.r10.net/seo-danismanligi/...tml#post877340 Alıntı:
|
|
|||
|
arkadaşlar bari siz yapmayın r10'da konunun devamını okuyun isterseniz son yazdığımı vs
insanları karamalak bu kadar kolay işte hakaret yüzünden 5 gün ban yiyoruz,konuya hakim olamayınca dolandırıcı oluyorsun 2kda. şimdi iyinet hakkında konuşacağım tepki çekmek istemiyorum neyse optimizasyonlara devam,2 iş daha bitirdik,trusty'nin de indexleri yolda.. görüşmelere devam aytugakdogan@msn.com yaş 12 demişsin yazık valla.. 16 yaşındayım 92'liyim kimlik fotokopisi lazımsa hallederiz ![]() satış baltaladığın için kendini banla mywedding |
|
|||
|
bana en çok gelen 3 soruyu buraya yazıyorum,msn'de konuştuğumuzda önceden olay hakkında fikirleriniz olsun diye..
1) bütün bu olayların pr değerime katkısı olacak mı ? cevap : tabikii..yerli yabancı bir çok (pr'li) siteden backlinkler de alınacak.tercih olarak elimizdeki siteler ile sizin siteniz ile aynı içerikte olan sitelerden backlink aldırmaktır. 2) sadece istediğimiz kelimede siteyi üste çıkartmak için mi varsınız ? cevap : hayır.duruma göre sitenin index sayısı az ise,indexler yağdırabiliriz,site google'dan banlanmışsa,yöntemleriyle banın açılmasını sağlayabiliriz. 3) fiyat ne oluyor genelde ? cevap : kelimenin popüleritesine göre ücret değişmektedir.genelde verilen sonuçlara göre fiyat artar.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-optimizasyon/69757-optimizasyon-isleriniz.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| google aramalarında istediğin site,istediğin kelime,istediğin sıra - Webmaster Forumu - Webmaster Zone | This thread | Pingback | 2007-10-31 02:54 | |
| WWW.WEBSERVIS.GEN.TR | This thread | Refback | 2007-09-12 00:06 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|