![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
o kadar da değil. ilk listelenen yazı orjinal olarak düşünülebilir. yapılacak çeviriler de orjinal yazıdır. genelde bir sitenin içeriğinin tamamen alınarak yeni site olarak sunulmasını kopya içerik olarak cezalandırabiliyor.. yoksa elbette aynı yazılar birçok sitede geziyor. hatta alınan içerikle orjinal içeriğin üzerinde çıkılabiliyor.
|
|
|||
|
kopya içeriği akıllıca kullanırsanız güzel yerlere gelebilirsiniz.
örneğin ben bi site açarsam kesinlikle orjinal bi tasarım kullanıyorum. kimsede olmayan daha değerli oluyor. makalenin hepsini koymuyorum bi kısmını koyuyorum ve başlığı değiştiriyorum. farklı kaynakalrı kullanmanında etkisi var tabi
|
Kopya içerik kullanmayı düşünenlere düşündüklerini yapmalarını şiddetle öneriyorum, kopya içerik kullaninki kopyacılar sandbox a düşsün, meydanda bize kalsın
|
Alıntı:
tamam orjinal içerik ekliyecem bundan sonra
|
Alıntı:
![]() Tabi bu haksızlık ama elden bişi gelmiyor. Bu arada içeriği korumak için ne yapabiliriz. |
|
||||
|
Ekrana beliren her karakter her resim muhakkak (ç)alınabilir. koruyamazsınız. Belki background renginde yazılar koyarsınız. Alacak kişi kopyala yapıştır yapar. text olarak alırsa farketmeden içeriği yapıştırabilir ama wysiwyg editörde html içerik geçerlidir renk kodları ile alır. Bir öneri sadece.
|
|
|||
|
Arkadaslar benim sayfam bundan 1 ay once kopya içerik olarak algılandı google tarafından ıkı domanınım vardı ıkısınıde bırebır aynı dosyaları (yani siteleri) atarak yayınladım google arama yaptıgımda birinin cıktıgı yerde diğer site cıkmıyor diğer sitenin cıktı yerde obur sıte cıkmıyordu cozum olarak bır tane sıtemı kople kapattım ama hala bir değişme olmadı sizce ne yapmam lazım oneriniz nedir.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|