![]() |
|
|||||||
| PageRank PR Güncellemesi Google PageRank PageRank PR Güncellemesi Page Rank |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba Arkadaslar
en son martın 5 inde başlayıp 9 unda biten pagerank güncellemesi yine 7 agustosta başlayıp 9 agustosta bitti diye biliniyor. Fakat arkadaslar 6-9 agustos arasında güncellemeler olmadı!!!! Bir rus Webmaster forums sitelerinde okudugum makalelere göre 6-9 arasında güncellemelerin yapılmadı sadece Google nin üst düzeyde bir önlem amaclı kontrol yaptıgını ve sitelerde fake ve spam olan sitelerin pr lerini 0 a düşürdü ve bazılarını sandboxa almış bulunmaktadır... Bilindigi Gibi Sandboxta Google taviz vermemektedir.. Rus Forum sitelerine göre gercek pagerank güncellemesini google 25 agustostan itibaren güncellemeye başlayacaktır... Pagerankı düşen arkadaşlara bir umut olur inşallah...
MANİSA / KIRKAGAC JANDARMA DA ASKERİM ... Konu AksamGunesi tarafından (2007-08-20 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Geçenlerde bende yaptığım hesaplamalar sonucunda ayın 25 ile 27 si arasında olacağını açıklamıştım. Yaptığım hesaplama googleın iki güncelleme arasındaki en uzun zaman dilimi göz önüne alınarak yapıldı. Daha da sarkacağını sanmıyorum..
|
kaynak olarak girdigim sitelerin cogu aklımda degil googleden anahtar kelimeler yazarak arama yaptım ve en somut yer urs sitelerindeydi...
25-28 arasında olacak gibi geliyor bana herkes icin hayırlısı olur inşallah
|
Bende domain'in biri pr4 iken şimdi 0 görünüyor
Belki bir kaç hafta kapalı olduğundandır ama pr'lerin güncellendiği kesin. Ya da yeni güncellenmeye başlamıştır. Edit : Şimdi hepsi "0" görünüyor. ![]() Şimdi başlamış güncelleme galiba. Konu zbahadir tarafından (2007-08-21 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|