![]() |
|
|||
|
trsohbet ve alemsohbet gibi siteler kurallara uymadığından ve indekslenmiş sayfalarının %95'i spam (gizli kelime, alakasız içerik vb.) içerdiğinden geri atılmıştır. Biliyorsunuz ki bu tip siteler için insanlar artık google spam a rapor gönderip duruyor.
|
|
||||
|
Alıntı:
Konu AlemTurk tarafından (2007-08-07 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
benim bir domainim site:Www.site.com yazınca bile çıkmıyor komple gitti 1 hafta oldu
diğerlerinin alayı geri çekildi %75 link bir kazanç kaybı yaşadım 10 da bir kazanıyorum eskiye göre özgün içerikte kopya içerikte aynı durumda ayını indirdi. bir sitem çökerse diğer sitem kurtatır diye düşünürken hep şimdi herpi gitti kurtaracak bişiyim kalmadı
|
Alıntı:
nerdesin geçen www.burada.com a müşteri bulmuştum, eleman benim sanıyo domaini pm atmış ![]()
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-optimizasyon/66916-google-ne-yapior.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| zonenoktaorg ödüllü seo yarışması » Blog ArÅŸivi » Google Ne Yapior | This thread | Pingback | 2007-08-07 13:12 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|