![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
2. sayfada alt sıralarda oldugum aramalarda, bazen 1. sayfa 3. sırada bazen 1. sayfa son sırada cıkıyorum. Ama genelde 4. sayfaya dusmus durumdayım. Bu dalgalanmanın sonuucunda yerim neresi oalcak acaba?
Google sıralamasında dalgalanma yasayan baskaları var mı acaba?
|
Kimsenin soyleyemeyeceginin farkındayım
Ben de merakla bekliyorum. Yalnız soyle bir sey aklımda kalmıs, Google 'ın en hızlı guncellenen suncuusunun IP'si biliniyor giye biliyorum. Yani once 1 ip deki DC guncelleniyo sonra digerleri. Bu IP yi bulup ordaki sırama bamayı cok istiyorum.Su anki durumda google.com da iyi durumdayken, google.com.tr da 4. sayfadayım. Umarım bu durum boyle kalmaz.
|
15. sıradan 850 ye düştüm
edit: 40a çıkmışım yine Kafası bulanık herhalde google ın bugünlerde bi oraya atıyor bi buraya
ya verip kurtulmalı ya vurup kurtulmalı Konu Breeze tarafından (2007-05-30 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
o ip: http://72.14.207.99
|
|
||||
|
Alıntı:
9. gelmesi lazım
|
|
|||
|
neye göre o değil ? yani siteniz kaçıncı gelseydi sizi tatmin edecekti bu ip nin ilk güncellenen ip olduğuna ?
|
|
||||
|
Alıntı:
![]() İndex ler nerdeyse iki katı... Gerçekten çok farkediyor... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|