![]() |
|
|||
|
o kadar olmayacaksa ne diye uğraşılırki bi siteyle? gerçi hiç olmadı öyle bir sitem ya... ama daha fazla kazanan var.
|
adult değil, bırakalı çok oldu. spam da değil. istediğiniz kategoride iddiasına girebilirim farketmez. tabi ki günde 100 kere aranan bir konu için günde 20.000 tekil hayaldir. oyun demis pigeon mesela, ben ona bağlı olarak söyledim. ilk önce 500 göndermez google yazmıs, ona karsılık olarak yazdım bunu. ha ayrıca t3chn0, dediğim gibi benim sitelerim hızlı yasar ama ölmez. ne sitesi olursa olsun
sverdflow, sen de bilip bilmeden konu hakkında yorum yapmazsan sevinirim. sanki dsgnr ve benim ne kastettiğimi anlamıssın da, pigeon'a akıl veriyorsun. o kadar aklın varsa kendine sakla ![]()
|
Sitenizin title metalarını içeriklerinize göre kelime farklılıgı yapın ve titleniz ilk sitenizi açtıgınızda sabit dursun google kople sitenizi o şekilde okusun. Google indexledikden sonra link capraz sekilde aşırı degil 2 3 yerden alın ve sitenizi güncel tutun 1 haftada spam felan degil gerçel içerikde 2000 bin hitle başladı. Sonra biraz daha titlemin kelimesini degiştim 5 bine geldi 25 bin ise az daha kelime oyunu etmeniz gerekli. Çok sade siteyle ve takviyesiz 1 ayda 25 bin hiti kimse kelime oyunları etmeden alamaz.Yada şu şekilde sürekli siteyle ugraşanlar hangi kelimeden hit geliyor biliriz. Site açınca o tutan kelime ve tutulan içeriklerle site açılır hiç oynama etmeden 3 4 yere sitenizi karşıksız ekledikden sonra 25 bin de 30 da alırsınız. Prnizde bu başlagınız şekilde artış ederse hitiniz 40 45 bine gider bilinçli biri takip etmeli beslemeli siteyi
|
|
||||
|
Ya site içeriğim ne spam nede farklı şey içerik bazı konularda bilgi misal
A nedir ? demişim ve bu anın tanımını ve nerede kimler tarafından kulanıldıgı gibi bir makele gibi bir site actım. siteme sitemap yaptım ve aradan 2 gün sonra yeni konular ekledim 3-4 tane ve hemen onlarda indexlexlensin diye sitemap dosyasına ekleyip güncelledim. ve olan bundan sonra oldu 500 hiti gördümün ertesi gün 600-700 beklerken 80 gördüm bunu 66 sı sadece googledne geri kalan diger arama sayfalarından öle gidip 100 lerce link eklemedim siteme sitemden başka siteye bile link vermedim 4-3-3 3 tane pr degerli sitemden link verdim sadece oda sırf google botu daha erken gelsin diye
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://forum.iyinet.com/221612-post1.html
| Stil | |
|
|