![]() |
|
|||
|
Alıntı:
![]()
|
bence sandbox değil yeni açılan sitelere google bir süre şans tanıyor daha sonra hak ettiğin yere geri dönüyorsun aynı şekilde siteye devam et yine hitler geri gelecektir.
|
|
||||
|
Alıntı:
siz birşeylerde hata yapıyorsunuz sanıyorum. bu sürede google bu hitleri yollamaz, yollarsa da sonuç bellidir zaten. siz linkliyorsanız yeni siteyi de bu kadar hit geliyorsa sonuç yine normal. site açılsın, bir yerden link verin indexlensin, 2. ayda link sayısını 3-4 yapın, 3-4 ay geçsin sonra bu hitler gelmeye başlasın. sabırlı olup, pişmesini beklemek gerek. sağlıklı bir site için sıralamada teker teker yükseldiğinizi görmeniz, izlemeniz gerek. |
|
||||
|
bir ay olmadan sitenin hitinin 500 olmasında anormallik mi var? eğer içeriğini düzgün girersen 40 katını da yollar.
|
eski domainlerin bir esprisi oluşmaya başladı
bence iyiye işaret. google'dan ban yiyen farklı bir domain ile yine aynı yere gelebilecek kadar spam vs. kasamıyor.. google webmasterlara sabretmeyi öğretiyor bi yerde![]()
|
herkes yanlıs biliyor. her türlü iddiaya girerim, google yeni domainlere karsı bir filtre uygulamıyor. herkes kendi basarısızlığının altında yatan nedenin sandbox olduğunu iddia ediyor. gidip oradan buradan kopyala yapıstır yaparak site açıyorsunuz, ondan sonra 5 ayda bir güncelliyorsunuz, sonra google kaka oluyor. yok efendim öyle kolay lokma; eğer sitenizi bebek gibi beslerseniz hiç bir sey olmaz.
|
Alıntı:
sağlıklı gelişim bellidir. hangi kelimede gidiyorsanız indexlendiğinizde misal 40. sırada çıkmaya başlarsınız. gün geçtikçe sıralama yükselir. o sıralamada o hitleri alamazsınız. alt sayfalarınız da aranan kelimelerde aynı şekilde alt sıralarda çıkar oraya da o kadar hit gelmez. arkadaşların yazdığı yeni sitelere kıyak olayı sağlıksızlığın göstergesidir ki geri iade eder yerinizi karşılığıyla. |
|
||||
|
pigeon, 1 ayda siteleri 25.000 tekile (arama motoru kaynaklı) getirip satıyorum. benim isim bu. sitelere de hiç bir sey olmuyor. ilk ay 1 yere ekleyecekmissin de, sonraki ay 3-4 yere, ondan sonra ... olmaz bu isler böyle.
|
Alıntı:
sen yanlış biliyor olabilir misin? bu işleri biliyor olduğunu düşünerek: sen yeni açtığın siteye 30 tane link birden verince ne oluyor? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|