![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Onlinemuzik.com sitesi olarak 1 ekimden bu yana yayındayım ama bu google beni bi kabul etmedi kafayı yedim ya bi öneride buluncak veya sebebini sölicek olann var mı yardım lütfen....
|
|
|||
|
google da hic yoksun ama yahoo nun aramalarinda cikiyorsun. Bunun iki nedeni olabilir:
1-google yeni crawl etti siteni (yada daha edemedi) , ki siten daha yeni, ondan yer almiyorsun, ama yer alacaksin 2-google crawl etti ama siteni yasakladi. Google bunu bazen yapiyor (Spam, Link Farming, cok asiri link degisimi, PageRank satmak vb nedenlerdem ). O zaman cikmana imkan yok. |
|
||||
|
Yok valla ben öyle bişi yapmadım ki bi başvurdum adsense başka bi olay yok google la aramızda banlama söz konusu olamaz cünkü yasak bişi yapmadım
|
|
||||
|
google yaklaşık 1 - 1 bucuk aydır page rank güncellemesi yapmıyor benim bildiğim..
www.paylasalim.com 'da henüz googleda yer almıyor mesala.. herkes sabırsızlıkla bekliyor ![]()
|
google 1 hafta 10 gun once page rank guncellemesi yapti.
benim sitem 4 aldi yabanci site idi ve yeni idi ve google aramalarinda cikiyor. arti bu http://www.onlinemuzik.com/ neden mp3-tr.com ile ayni dizaynda. ki o da zaten templatemonster.com un kopyasi. neyse bunu de belirteyim dedim ))
| Stil | |
|
|