![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Değerli dostlarım,
Biliyorsunuz google bir dünya devi ama sonunda hacklendi hemde çok kötü bir şekilde ve farkında değil yada farkında fakat açıklarını kapatamıyorlar... Açık şudur aramalarda 12 nci sayfadan sonrasına: Alıntı:
Alıntı:
En ufak örneği: forumuz.biz bir aratın site:www.forumuz.biz basın 12 nci sayfaya ve ne çıkacak. Adamlar sırf bu yüzden domainlerini değiştirip turkforumuz.biz aldılar. Googlelın bir değişik banı dedik, Aynı konulardan oluyor dedik falanda filan,,,, Bu konuyu 1 aydır inceliyoruz..... En sonunda yakın bir arkadaşımın başına geldi...1 aylık sitesine ve orjinal içerikli... GOOGLENIN BANI FALAN DEĞİL----DÜPEDÜZ HACKLENMİŞ GOOGLE AMCAM. Piyangonun kime vuracağı belli değil. Herkese olabilir. Hack sistemi çalışıyor ve kim gelirse bu işi yapıyor. Webmasterlarda anlamasın diye 12 nci sayfadan sonrasına oluyor.... Tabiki tekilinize elveda...20k tekiliniz 5 kya iniyor. Bakın arkadaşlar açılan 12 nci sayfa geç açılıyor ve antivirüs ve spyware linkleri veriliyor indirlmesi için...Hangi google sayfası geç açılır? Google bunları satması için yada o linkleri vermesi için arama sayfasının içinede koyabilir. Tamamen düzmece.... ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN. Konuyu google gruplardan araştırdım bu yüzden çok kişinin ağzı yanmış. Ve kimse açıklamasınıda bilmiyor..... Tekrar ediyorum bu durumun: Benzer konularla, Spam işiyle, yeni domainle, eski domainle, içerikle, kullanılan scriptle, Dns ile, Webmasterstoolsa kayıtlı olduğunuz mail adresinizle uzaktan yakından alakası yoktur.... Piyango her an sizede vurabilir. Sistem çalışmakta. Yenisiniz eskisiniz farketmez . İsterseniz 200k tekiliniz olsun oda farketmez. Bunada örnek Forumuz.biz dir. İnanmayanlar aratabilir. Tek çözüm yolu domain değiştirmektir. EĞER GOOGLEDAN BİR YETKİLİ OKURSA RİCA EDİYORUM BU BİR GÜVENLİK MESELESİDİR. ve Webmasterların sonudur.... Hepinizi sitelerinizin indexlerinin kalan sayfalarını tıklamaya davet ediyorum. Aratın bakalım hitim düştü diyenler göreceksiniz çoğunuz bu durumdadır. Allah sonumuzu hayır etsin. Hepinize saygılar ![]()
Link Değişimi İçin Pm gönderebilirsiniz Konu uslanmam tarafından (2007-03-24 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
http://www.google.com/sorry/misc/?co...3D110%26sa%3DN
bu bölüme ne yazarsanız yazın aynı hatayı alırsınız. Forumuz.biz konusuna gelince http://www.google.com.tr/search?hl=t...rumuz.biz&meta= 460k indexlenmiş sayfa 250k üye bilmem kac bin konu milyon mesaj. Artı PR5. |
|
|||
|
ilginc, cıkan mesajın client'la alakalı oldugunu sanıyordum siz bu mesajı atana kadar. Mesaj icerigi surekli query gonderiyorsunu hop dedik, bekleyin biraz gibi bisey. Ama bu mesaj icerigi yalnızda forumuz.biz icin cıkıyor. Demek ki bu da bi cesit google ban'i. Nedenini bilen var mı acaba? merak uyandırdı bende
|
Birde Mesaj da yazmayi unutmusum forumuz.biz domaini degişiyorsa 1 ay önce kadar google dan banlanmişlardı ondandır. Kolay degil 300k hitden 30k tık cıkıyor 1 ayda çok para eder.
|
|
||||
|
Alıntı:
Domainler bu duruma düştükten sonra hit düşüyor. forumuz.biz de eminim ki bu yüzden değişti domaini. Neden 12. sayfada karşımıza bu çıkıyor? neden frmtr.com da yada başka bir sitede yok. Neden bu duruma düşünce hit düşüyor? Yalnış düşünüyorsun... |
|
|||
|
Alıntı:
forumuz.biz durumu ya google adsense kazancı yada o kadar illegal icerikten sonra mahkeme karari gelecektir diye degiştigi kanısındayım. |
|
||||
|
Alıntı:
şeklinde arayıp 12 .sayfaya bakmalısın. her domainde aynı sorun yok. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|