![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Hackle, forum kelimesi ile alakası yok ne kadar müsait insanlar komplo teorileri uydurmaya, birçok sitede bahsi geçmiş hatayı farklı sayfalarda farklı kelimelerde farklı domainler ile almışlar. Hata zaten ilk cümlesinden fikir vermiyor mu?
Alıntı:
Alıntı:
Satılık LiveMessenger.biz>> http://forum.iyinet.com/domain-satis...enger-biz.html Konu troy tarafından (2008-04-29 Saat 07:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Bana bir tane domain göster içinde forum geçsin ve 12. sayfadan sonrasını görebildiğin Ama dediğim gibi bir zararı yok, tek zararı 12. sayfadan sonra listeleyemememn zaten gerekte yok
|
Neden Google da böyle bir curcuna sadece bu sitede oluyor anlamış degilim. Arkadaşlar Biraz Akıllıca düşünelim Google Bir şirket bir kelime veya bri şeye karşı tavır alamaz. Ama emeginizi siz yapın copy/paste olayından kaçının yeterli.
Görüşüm Forum kelimesi google da cok fazla var. Arama yaparken hata yapması benim için hiç mi hiç önemi yok. Neyin önemi var derseniniz Google dan gelen hitim ne kadar. Bence ben bununla ilgilenirim. Sunu diyeyim son olarak ta neden bu hata google.com da oluyorda mynet.com daki anlaşmalı olan arama özelliginde olmuyor. Bir deneyin. Bu sadece Google için basit bir caydırmaca vede reklam amacı. sadece forum kelimesini arayınca sonuc 1.800.000.000 cıkan bir kelimeye alan adı bazında degilde neden kelime bazında ban yapmıyor veya vs gibi bişey. Bir yola cıktıysanız Google a güvenerek site yaptıysanız zaten yandınız. Bazen olurki Hiç beklemediginiz bir siteden size google un 4 aylık hiti bir ayda geliverir. Kendimizi Böyle alan adı bazında forum kelimesi banıymış gibi şeylerle yoracagımıza download.com a neden link vermişler. Neden antivirüs gibi bilmem neler demişler bunu düşünmemiz Lazım. Kısaca Görüşüm Bunlar reklam kokan hareketleri google amcamızın. forum.ceviz.net buyrun. İkiside google dan arama yapıyor ama google.com da cıkmayan nasıl oluyorda mynet.com da cıkıyor? |
|
|||
|
Alıntı:
ISTE troy kisaca anlatmis ve iyi anlatmis.. ona katiliyorum sizden kaynaklaniyor, kullandiginiz programlardan ve eklentilerden olabilir.. hemene ooooo google hackelnmis falan sacma sapan haberleri yayinlamayin |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|