![]() |
|
|||
|
hit düşüşünü ben göremedim forum sitem var fakat belki 3 aydır hiti aynı.
|
emirx ve uslanmam PM göndermişlerdi " forum " olmayan sitemizde de ayni sorun var " forum " dan sonra " topic " kelimesinden de aynı sonuç çıkıyor bilginiz olsun. yani sizin domaininizin icinde gecen topic.
Bu bir açık degil. http://www.google.com/sorry/misc/?co...N%26filter%3D0 |
|
|||
|
Evet gdin haklı olabilirsin.... Sonuçta topic ve Forum ve eminim başka kelimeleride kapsamıştır.
tekili etkiliyor arkadaşlar bu durum. Ayrıca 12 nci sayfanın geç açılması ve download.coma yönlendirilen virüs programı indirin demesi çok ama çok ilginç. Googlenin bukadar basit bir yolla bu programları indirteceğini veyada download.com' un reklamını yapacağını hiç sanmıyorum. Hemde bu yolla.
|
içinde forum geçen sitemde yaklaşık 1 aydır aynen bu olay oluyor. arama sonuçlarında 12. sayfada o malum yazı çıkıyor ve sonuc göstermıyor. merak ettiğim konu şu : 12. sayfadan sonra gelen(aslında gelemeyen) sayfalar arama sonuclarına dahıl mı? yanı sayfalar ındexlı ve arama sonuclarını etkılıyor da tum arama sonuclarını listeleyınce mı cıkmıyor?
yoksa 12. sayfadan sonrasını hiç görmuyormu google? derdımı anlatabıldımmı bilmiyorum
|
2 gün önce benimde başıma da geldi.
http://www.google.com.tr/search?q=si...start=100&sa=N domain adım ForumNBA.com =) sizce ForumNBA.org a geçiş yapmalı mıyım. Bir süre sonra içinde forum kelimesi geçtiği için oda aynı sorunla karşılaşır mı? Forum kendi alanında en büyüktü.(basketbol) Sizce değiştirmeli miyim domaini? forumuz.biz değişmiş |
|
|||
|
kabul görmüyor. uduruk siteler dmozda olmasına rağmen bizim siteler kabul edilmiyor. forum editorleri çok keyfi davranıyor |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|