Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Arama Motorları ve SEO Teknikleri > Google Optimizasyon
Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Ajanda iTrader Forumları Okundu Kabul Et

Google Optimizasyon optimizasyon ipuçları

Cevapla Add This!

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:27
emirx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/5
emirx will become famous soon enough

Alıntı:
okanari´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Su fyorum bana mantıklı geldi. icinde forum gecen sitelerde oluyor. adece forum degi ama belli baslı kelimeler iceren sitelrin hitlerini kesmek icin yapmıs olabilirler. Zira forum dedigin seyin icerigi cok genis oluyor, bu kadar genis icerikle on plana cıkması bence cok da iyi degil. O nedenle yapılmıs bi algoritma degisikligi olabilir
Sanırım üstteki yazımı okumadın sitemin bir tanesinin urlsinde forum geçmiyordu.
İngilizce health kelimesi geçiyordu içinde...

#22 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:27
GaLadRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iTrader: %100/1
GaLadRe is an unknown quantity at this point

O dediğiniz googlenin anlaşmış olduğu bir reklam uygulaması . Antivirüs sitesine direk link veriyor .

#23 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:30
Senior Member

Alıntı:
GaLadRe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
O dediğiniz googlenin anlaşmış olduğu bir reklam uygulaması . Antivirüs sitesine direk link veriyor .
Antivirus programına direk link vermiyor.
Download.com dan programa link veriyor.Google un böyle bir anlaşma yapacağını sanmıyorum. Çünkü bir çok webmaster madur bu durumdan...

#24 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:30
Mp3Master - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
Mp3Master is on a distinguished road

http://www.zirve100.net/info.php

adresinde site analizinde "forum" kelimesini google ın sevmediğini söylüyordu. doğru diyormuş galiba

#25 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:32
Senior Member

uslanmam is an unknown quantity at this point

Arkadaşlar forumuz.biz örneğini verirken sadece sitenin büyüklüğü olarak örnek verdim. 1 aylık siteninde başına geliyor 5 yıllık siteninde başına geliyor.

Ayrıca forumlara özgü bir sorunda değil. Tonla wordpress yada başka script var bu durumdan muzdarip.

İlk yazımda da yazdığım gibi google ban ile alakası yok. Sadece webmasterlar anlamasın diye kurulmuş bir dümen. Hack 12nci sayfanın sonundan başlıyor. Siz tekilim düştü falan derken olan oluyor. Bir bakmışsınız piyango sizede vurmuş...

FORUM kelimesiyle alakası yok

Tekrar ediyorum: Scriptin , domainin yaşı, içerik, ne yaparsanız yapın ne olursa olsun bu piyango size vurursa 200 k lık siteniz bile olsa 5k ya iner

Bildiğim tonla site ismi var arkadaşlar. Hepisde arkadaşım olduğu için bu sitelerin isimlerini burada veremiyorum. Çünki daha domain değiştirmediler. Scriptleride vb değil wp de değil----Forum -hiç değil. ORJİNAL İÇERİK.

Konu uslanmam tarafından (2007-03-24 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir..

#26 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:36
Gold Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %88/12
qdin is on a distinguished road

Alıntı:
uslanmam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar forumuz.biz örneğini verirken sadece sitenin büyüklüğü olarak örnek verdim. 1 aylık siteninde başına geliyor 5 yıllık siteninde başına geliyor.

Ayrıca forumlara özgü bir sorunda değil. Tonla wordpress yada başka script var bu durumdan muzdarip.

İlk yazımda da yazdığım gibi google ban ile alakası yok. Sadece webmasterlar anlamasın diye kurulmuş bir dümen. Hack 12nci sayfanın sonundan başlıyor. Siz tekilim düştü falan derken olan oluyor. Bir bakmışsınız piyango sizede vurmuş...

FORUM kelimesiyle alakası yok

Tekrar ediyorum: Scriptin , domainin yaşı, içerik, ne yaparsanız yapın ne olursa olsun bu piyango size vurursa 200 k lık siteniz bile olsa 5k ya iner

Bildiğim tonla site ismi var arkadaşlar. Hepisde arkadaşım olduğu için bu sitelerin isimlerini burada veremiyorum. Çünki daha domain değiştirmediler. Scriptleride vb değil wp de değil----Forum -hiç değil. ORJİNAL İÇERİK.

Bakınız Konu açmıssınız bizler fikir yürütmüş bulguları paylaşmısız lütfen " forum " degilse ne dir bu gecmeden bu hatayı veren sitelerden 1 örnek verirmisiniz bunu istiyorum aynı hatayı veren ve icerisinde " forum " gecmeyen bir domain adı. böylelikle araştırmalarımıza devam edebiliriz.

#27 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:41
Senior Member

uslanmam is an unknown quantity at this point

Veremeyeceğim arkadaşım izin vermiyor bu iş çok büyüyecek. Şuanda 20k tekilli bir arkadaşımdan daha haber geldi ondada da aynı sorun hasıl olmuş tekilleri 3k ya indi...

Yöneticilere arz ediyorum lütfen sorunun çözümü bulanana kadar bu konuyu sabitlesinler.

#28 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:43
Gold Member

Alıntı:
uslanmam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Veremeyeceğim arkadaşım izin vermiyor bu iş çok büyüyecek. Şuanda 20k tekilli bir arkadaşımdan daha haber geldi ondada da aynı sorun hasıl olmuş tekilleri 3k ya indi...

Yöneticilere arz ediyorum lütfen sorunun çözümü bulanana kadar bu konuyu sabitlesinler.
Bakın veremeyecegim diyorsanız demekki sizinde bu konuda bir bilginiz yok bir yerden konuyu almiş pastelemissiniz. Bizler araştırma yapıyoruz ve son bulgu " forum " kelimesi gecen sitelerde bu görünüyor. bilim böyle ilerler varsa bu tezi cürütecek bir cevabiniz yaziniz. bizde deriz bizimki yalnışmış dogruyu ararız.

Aynı forum aynı sahip :
http://www.google.com.tr/search?q=si...start=110&sa=N

#29 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:46
Gold Member

Tamam bomba işte.

http://www.google.com/sorry/misc/?co...3D110%26sa%3DN

iyinet de gitmiş mantıgınıza göre.. benim dedigim dogru cikiyor " forum " gecenlerde bu hata veriyor.

#30 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-03-24, 17:47
Senior Member

Alıntı:
qdin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakın veremeyecegim diyorsanız demekki sizinde bu konuda bir bilginiz yok bir yerden konuyu almiş pastelemissiniz. Bizler araştırma yapıyoruz ve son bulgu " forum " kelimesi gecen sitelerde bu görünüyor. bilim böyle ilerler varsa bu tezi cürütecek bir cevabiniz yaziniz. bizde deriz bizimki yalnışmış dogruyu ararız.

Aynı forum aynı sahip :
http://www.google.com.tr/search?q=si...start=110&sa=N
Burda kimse yalan söylemiyor. İçinde forum geçmeyen benim sağlık sitem onu burda yazdıktan sonra sitemden yüzlerce olacağını bildiğim için yazmak istemiyorum. Kim olsa yazmaz. Hiç bi yerde konu copy-paste felan yaptığı yok arkadaşımızın. Söyleyecek başka bişey bulamayınca adamı yalancı çıkarmaya çalışma...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil