![]() |
|
||||
|
Arkadaşlar 3 aydan fazla oluyor.Sesimol.com adlı sitem Googleden girişlerinde ziyaretçilerin girişlerini engelliyor.Bunun sebebide Kötü amaçlı yazılımmış Alttaki linkte görünüyor nasıl bir sorun olduğu..sitenin bazı sayfalarında trojan olduğundan dolayı bu şekilde olduğunu söylediler.bütün sayfalar komple temizlendi google bir kaç kez indexledi ama değişen birşey olmadı.
http://www.google.com.tr/interstitia...w.sesimol.com/ Nasıl düzeltebiliriz bana yardımcı olursanız çok sevinirim. |
|
|||
|
bir daha trojan virus koy diyemi
|
|
||||
|
Toprak senin için demiyorum ama başka bir domain yüzünden 30 dk önce kurdugum makineyi yeniden formatlamak zorunda kaldım. Virüslü yayan siteleri 1 yıl boyunca banlıyacak ve toolbar olan bilgisayarlarda site zarar verebilir diyip açtırmaması lazım.
(Bu arada ie ana sayfa degiştiren virüslerden nasıl kurtulabiliriz?)
|
Alıntı:
|
|
|||
|
toprak sana tek kelime diyorum toplist eklemismiydin sitene ? eger eklediysen bir iki toplist sitesi var isimlerini tam bilmiyorum ama sana verdikleri koddan virus okutuyorlar bu kodu bot gordumu tak banliyor bir kac site sahibi var bu sekilde magdur olan onlarda böyle oldu bilmiyorum sende toplist varmiydi ziyaretci girisi engellenmeden önce
|
|
||||
|
http://www.r10.net/google-optimizasy...-yiyenler.html
Burada seni örnek göstermiş zaten, şirket misiniz bilemem. Eğer değilseniz o arkadaş sanırım yardımcı olabilir sana..
| Stil | |
|
|