![]() |
|
||||
|
Benim biraz emek harcadığım ve google ın sevmesini beklediğim bi sitem vardı.Ancak 1 aydan beri açık olmasına rağmen sadece ana sayfa indexlendi ve 15 gündür de böyle sanbox konusundada pek bi fikrim olmadığı için yeni açılan bi site direk sandbox a alınabilirmi , alınan site indexlenmesi konusunda biraz yavaş mı davranılır.(bide http://www.searchenginegenie.com/sandbox-checker.htm bu site gibi yerlerin güvenirliği nekadar bu verileri neye göre veriyo falan) yarışmacılara başarılar diliyorum,katılanlarada teşekkür ediyorum
![]() |
|
|||
|
Sandbox a düştüğünü senden iyi kimse anlayamaz. 1 aylık site'de hiç indexlenmeden sandbox a düşmez. Yani senin biraz çalışman gerekiyor. Botu bekleme sen bota git.
|
http://www.searchenginegenie.com/sandbox-checker.htm burada sorgulanacak domain kısmına abudikkubidikbiseyler yaz onada sandboxda değil diyor demekki güvenilir değil...
siteni görmeden ne yaptığını bilmedende birşey söylemek bu konuda çok zor... |
|
||||
|
Botu bekleme sen bota git.
tebrik güzel mantık ![]() |
|
||||
|
Benim tecrübelerime göre; özgün içeriği olan ve belli periyodlarla güncellenen hiçbir sitem sandbox'a girmemiştir. İçeriği özgün olmayan, benzerleri bulunan ve güncellenmeyen sitelerimse cumburlop dalmıştır. O yüzden emek harcadığım siteler sandbox a girerse diye hiç endişelenmedim.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Yine tecrübelerime göre(bu bulanık bir konu olduğu için her seferinde bunu belirtme ihtiyacı hissediyorum
) sitenin birkaç sağlam backlink alması ve webmaster tools dan sitemap yollanması benim en verim adlığım yöntemler. Ilk aşamada sitenizin konusuna uygun bir kaç sağlam ve outlink i uçmamış sayfadan (seo sitesi için iwebtool, yazılım sitesi için text link fiyat uygun yıllanmış yazılım siteleri, uygun fiyatlı paid-directory lerin PR'lı konunuzla alakalı sayfaları gibi) birkaç text-link satın almanız emek harcadığınız bir siteyse uzun vadede ödediğiniz paraları fazlasıyla amorti ede, ve son olarak bol bol dua ![]()
|
Alıntı:
)Alıntı:
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|