![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
o zaman, 200 civarı indeksli sayfam vardı, bugün 540 civarı. sonuçta, sayfalarına dosya.php?id=xxx olarakta girilebilecek htaccess ile yorumlattığında, html adresindende girilebilecek. hiçbir sorunu olmayacaktır diye düşünüyorum ama tabiki hiçbirimiz google mühendisi değiliz, emin olduklarımız aslında %99.99 dur.
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Sırf yazayım diye yanlış bilgi veriyorsun sonrada için rahat yap diyorsun. Bu nasıl bir mantık ? Seo işinde ateşlisin fakat, bunlar bir site için önemli konular öyle hoppadan sayfanı sil ve yönlendir yap diyorsun sonra adam %90 gibi bir durum la sandbox a düşecek o zaman ne olacak ? yönlendirmeyi iyi yapmadın mı diyeceksin. Yönlendirme terimine gelince "refresh, location, java script, vs. vs." hiç fark etmiyor. Araştırırsan 30 saniyeden önce botun başka sayfaya yönlendirilmesinin çok ama çok yanlış olduğunu görürsün.
Şöyle bir durum varki google için değil içerik title değişiminde bile alt sıralara düşersiniz "o sayfa için" fakat 400 rakam gibi toplu sayfa silerseniz sanırım tahmin ederseniz ne olacağını. Google dan kurallarına uyarak sayfa silmenin tek yolu vardır. Tıkla oku. |
|
||||
|
Abi sırf bana cevap yazayım diye uğraşıyorsun diğer konularlada ortaya laf atmakla kalıyorsun eğer gerçekten birşey biliyorsan konuş, yoksa söylediklerimi kafana göre yorumlayıpta birşeyler yazma... Yazdıklarımı iyice okurmusun?
Verdiğin sayfada robots.txt hakkında ip uçları var, bumu konumuz? Yada robots.txt ile içerik çıkarmak bumu konumuz? Madem biliyorsun gerçekten anlat bilelim diyorum ortadan kayboluyorsun, tekrar ediyorum bak iyice oku şayet site içeriğinden farklı sayfaları çıkaracaksanız sitenizin ana içeriğine ait olan keywordlardan daha fazla ziyaretçi alacak ve daha üst sıralara geleceksiniz... Bunun mantığıda tek bir içeriğe yoğunlaşmaktır, bu tür siteleride google daha çok sever. Ben burada yazdığım hiçbir konuyu sağdan soldan duyma, ondan bundan uydurma bilgiler dahilinde yazmıyorum söylediğim herşey kendi tecrübelerime dayalı bilgilerdir... Konu ile alakası olmadığı halde alakalı sanıyorsun ama değil... Yani çok biliyorum edası ise bu tamam abi sen çok biliyorsun. Konu osahin tarafından (2007-01-14 Saat 03:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bireysel sayfaları çıkar Alıntı:
Alıntı:
|
|
||||
|
Hey yarabbim ya... Robots.txt hakkında bilgi edinmekmi istiyorsun? www.robotstxt.org ama konumuz bu değil alakası yok anlıyormusun?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|