![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
google hakkında yanılgılar serisi 1)
- sitenin hızlı ya da yavas açılması google sıralamanızı etkilemez. bizzat matt cuts abimizin yazısında okudum, eninde sonunda açılsın yeter diyor kendisi. - google türkiye ofisinin "arama" bölümüyle alakası yok. sirketlere google'da reklam olanağını anlatıyorlar sadece. bu yüzden google türkiye ofisi diye bir sey yok aslında. google adsense ve google adwords'ün türkiye subesi var. - aynı ip gurubundan alınan linklerin değeri yoktur dendi bu zamana kadar. ama matt abi buna da ne alakası var canım dedi
|
Bendede tam tersi oldu aylardır indexlenmiyordu sitem indexlendi ve birden hit sayım %300 arttı keşke hep böyle olsa :P
Sayfalarım indexlendi hak ettigim yere birazcık olsun geldim. |
|
|||
|
Merhaba,
Google şu an 10 günlük bir sitemi 28 sayfa indexledi. sanırım bu ay güncellemeler devam edecek bu periyotta inişler çıkışlar olabilir ay sonunda herşey standartlarda olacaktır diye düşünüyorum. |
|
||||
|
ekim 31 den beri benim sitelerde aynı durumda.. google spam olmadıgı halde eklediği sitemi mafetti.. yeni açılan siteler bile daha iyi benimkinin yanında..
15 20 bin hitten su an 300 hite kanaat ediyor.. her hafta 1000 kişi en az hit ekleniyodu simdi her hafta 100 kişi eksiliyo gibi .. her çözümü denedim fayda etmiyor. sandboxtan şüpheleniyordum ama o da değil .. alakasız bi durum. google ve dalgalanmalarını sevemiyorum nedense ... |
|
||||
|
Alıntı:
qdin nin dediği şey olabilir gibime geliyor, eğer qdin in dediği gibi olursa siteleri değiştirmemek en mantıklısı. Bekleyelim görelim...
|
google hep dalgalanmaya devam ediyor.... Ama 2 Ocak 6 Ocak arasında değişik bir şey oldu....
Bir anda 10.000 hit alan site 1000 e indi.. Ama tekrar eki haline geri geldi.. Hatta eskisinden daha çok hit almaya başladık... Bu dalgalanmalar olmaya devam edecek gibi Ama yine en büyük etken pagarank |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|