![]() |
|
|||||||
| Google Optimizasyon ve Sandbox Google optimizasyon ve sandbox hakkında bilgiler, ipuçları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
Google benim 1 adet siteme 1 yaşında %100 fazla hit gönderiyor şu anda 48k indexlemiş sayfası pr3 degeri var. 3 aylık bir sitem ise aşıır hızlı bir şekilde 6k indexlenmiş. Sanırım bir dalgalanma mevcut ancak hakeden sitemde üste haketmeyende eski sitem ise altda gerci bu oran 10 sitemde 1 10/1 yani google yeni içerikleri üste çıkarıyor uzun süre güncellenmeyenleride aşagıya alıyor gibime geliyor. umarım kısa sürede sorun çözülür. |
|
|||
|
1 hafta daha bekleyelim
olmazsa gömeriz spamları. adsense den banlanmayı bile göze alırım böyle giderse..
|
16 k dan 3-4 k ya dusus var bende de yilbasindan sonra birseyler degisti nedense
|
15000 den 300 tekile düştüm 1 aya kadar düzelmezse haketmeyenler gibi spama başlıyorum ki spamcılardan nefret ederdim..
|
bende yılbaşından önce blogsottan bi blog açtım neyse indexlendik filan istedğim kelimelerde ilk sıralardaydım sapm yoktu tabi 150-300-500 derken bi baktım 50 li lerde bende site yeni diye öyle sandım inş düzelir
|
|
|||
|
Arkadaşlar herkes hitler düştü hitler düştü diyor, yaw düştü ama nasıl düştü bir de onu açıklayın da hepimizin de aynımı onu bilelim.
Bende yarı yarıya bir düşme var sebebi de şu : örneğin "kelime" diye bir kelimede 1. sırada çıkıyordum, Yılbaşına girerken bir baktım birak 1. sırayı, ne 1. saydada varım ne de ilk 50 sayfada. Ama sadece 1 kelimede böyle oldu, diğer keywordlar ve hitlet aynı. Ama bu "kelime" bizim ana kelimemiz olduğu için belimizi büktü. Sizin de bunun gibi bişey mi |
|
|||
|
Merhaba Arkadaşlar herkeze kolay gelsin Yalnız şöyle bir durum var Artık herkez google`de ana sayfaya yükselmenin yolunu buldu gibi düşmenizin sebebi diğer siteler emek verilip yukaralara çıkmak için birşeyler yaparken siz sadece google bana hit versin sitem eskiş tanınmış derseniz ilgiyi keserseniz. zamanla siteniz dahada gerilere gidecektir. 4 senelik sitem var hiç kıpırdamadığım yerdenm 2 gün önce kıpırdadım buda benden kaynaklanıyor ilgisizliğimdem dolayı ama inanınıyorum
2 gün içinde eski yerimi alacağım sorunu google`de değil kendinizde arayın saygılarımla
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|